Αθλητισμός

Formula 1 – GP Γαλλίας: O Λεκλέρ χάρισε στον Φερστάπεν νίκη και πλεονέκτημα

Formula 1 – GP Γαλλίας: O Λεκλέρ χάρισε στον Φερστάπεν νίκη και πλεονέκτημα

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η έβδομη νίκη του Φερστάπεν σε 12 αγώνες του δίνει προβάδισμα 63 πόντων

Ο Λεκλέρκ χάρισε στον Μαξ Φερστάπεν τη νίκη και ένα τεράστιο πλεονέκτημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την πτώση του από το προβάδισμα του Γαλλικού Γκραν Πρι.

Ο οδηγός της Ferrari, που χρειαζόταν ένα καλό αποτέλεσμα για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο, έχασε τον έλεγχο στο δεξιόχειρο Beausset δύο γύρους μετά την πρώτη στάση της Red Bull.

Η έβδομη νίκη του Φερστάπεν σε 12 αγώνες του δίνει προβάδισμα 63 πόντων.

O Χάμιλτον χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, κατέκτησε τη 2η θέση. Ο Ράσελ έδωσε μάχη στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και συμπλήρωσε τελικά το βάθρο αφού αντέδρασε καλύτερα στην επανεκκίνηση μετά το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας και πέρασε τον Πέρεζ.

Επόμενος αγώνας και τελευταίος πριν τις καλοκαιρινές διακοπές της Formula 1, στην Ουγγαρία το τριήμερο 29 με 31 Ιουλίου.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.