Αθλητισμός

Conference League: Οι διαιτητές στα ματς ΠΑΟΚ και Άρη

Conference League: Οι διαιτητές στα ματς ΠΑΟΚ και Άρη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Conference League: Την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Λέφσκι Σόφιας και θα πρέπει ν' ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα στη Βουλγαρία για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Λέφσκι Σόφιας και θα πρέπει ν’ ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα στη Βουλγαρία για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Τον κρίσιμο αυτό αγώνα θα διευθύνει ο Ισπανός διαιτητής, Σέζαρ Σότο Γκράντο, όπως σχετικά ανακοίνωσε η UEFA. Ο 42χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ικερ ντε Φρανσίσκο και Κάρλος Αλβαρες Φερνάντες, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αλεχάντρο Ρουίθ.

Στο μεταξύ ο Άρης, που έχει εξασφαλίσει από τον πρώτο αγώνα της Θεσσαλονίκης την πρόκριση, μετά τη νίκη του με 5-1, θα παίξει την Τετάρτη στη Λευκορωσία κόντρα στην Γκόμελ και διαιτητής θα είναι ο Βέλγος Νίκολας Λαφόρζ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λοράν Κονοτέ και Ρούμπεν Βινς, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γουέσλι Ντε Κρέμε.

Λέφσκι – ΠΑΟΚ: Έκανε το έργο του “δικεφάλου του βορρά” δύσκολο

«Ξεθώριασε» απότομα από τον πρώτο κιόλας αγώνα του στο Europa Conference League, η εφετινή ευρωπαϊκή προοπτική του ΠΑΟΚ και η προσδοκία να επαναλάβει μία πορεία αντίστοιχη με την περσινή, όπου είχε φτάσει ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε με 2-0 από τη Λέφσκι στο «Γκιόργκι Ασπαρούχοφ» της Σόφιας, στον πρώτο αγώνα του για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και πλέον καλείται σε μία εβδομάδα να κάνει στην Τούμπα μία… υπερβατική ανατροπή για να καταφέρει να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο. Οι Γουέλτον Φελίπε στα πρώτα 42′ δευτερόλεπτα και Μπαρί (στο 19′) σημείωσαν τα δύο γκολ των Βούλγαρων.

Απέναντι σε μία ομάδα η οποία παρατάχθηκε μόλις με 16 παίκτες στην αποστολή της, λόγω πολλών απουσιών από τραυματισμούς, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε απόλυτα ανέτοιμος για τη σημασία του αγώνα, «χάνοντας» λίγο πριν απ’ το ματς και τον αρχηγό του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση κι έμεινε εκτός ενδεκάδας (ξεκίνησε στη θέση του ο Σάστρε).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments