Ελλάδα

Δικαστήρια: Τηλεφώνημα για βόμβα στην Ευελπίδων – Εντοπίστηκε σακίδιο με εκρηκτικό μηχανισμό

Δικαστήρια: Τηλεφώνημα για βόμβα στην Ευελπίδων – Εντοπίστηκε σακίδιο με εκρηκτικό μηχανισμό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Δικαστήρια: Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής [24/7], όταν άγνωστος τηλεφώνησε σε ειδησεογραφικό ιστότοπο και είπε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής [24/7], όταν άγνωστος τηλεφώνησε σε ειδησεογραφικό ιστότοπο και είπε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, η οποία επρόκειτο να εκραγεί σε 25 λεπτά.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών πραγματοποίησε έλεγχο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, αργότερα εντοπίστηκε έξω από τον χώρο των Δικαστηρίων σακίδιο που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό.

Δύο συλλήψεις και 6 προσαγωγές το απόγευμα στα Εξάρχεια σε επιχείρηση για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη διακινητών πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην πλατεία και στους δρόμους γύρω από αυτή.

Η επιχείρηση σχεδιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συμμετείχαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης προσήχθησαν έξι άτομα (ημεδαπή και 5 αλλοδαποί) ενώ συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Επίσης κατασχέθηκαν 1,6 γραμμ. ηρωίνης, τσιγαριλίκι κάνναβης και μαχαίρι μήκους 13 εκατοστών.

Όπως επισημαίνει στην σχετική ανακοίνωση η ΕΛΑΣ, οι ειδικές δράσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments