Lifestyle

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ποζάρει στην πισίνα χαμογελαστός με το καπελάκι του

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ποζάρει στην πισίνα χαμογελαστός με το καπελάκι του

Πηγή Φωτογραφίας: Fay's book

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Διαθέτει ένα από τα πιο καλίγραμμα και μαγικά σώματα στην ελληνική τηλεόραση

Με την θερμοκρασία να αγγίζει τπυς 40 βαθμούς, αρκετά είναι τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που πήραν τον δρόμο των διακοπών για να ξεκουραστούν και να κάνουν τα μπάνια τους. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φαίνεται πως προτιμάει την πισίνα παρά την θάλασσα.Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ο ίδιος βρίσκεται ημίγυμνος επάνω σε ένα φουσκωτό και ζει τις απόλυτες στιγμές χαλάρωσης.Και μπορεί να μην έγραψε κάτι στη λεζάντα της ανάρτησής του αλλά οι followers του έδωσαν πόνο στα σχόλια με το μαγικό κορμί του.

View this post on Instagram

A post shared by theocharis ioannidis (@theocharis_ioannidis)

«Φρίκαρα, τα έχασα όλα σε ένα βράδυ!»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, το μεσημέρι της Δευτέρας 9/5, και ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε, για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα μαλλιά του, όταν ξαφνικά μέσα σε μία μέρα έπεσαν όλα, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως έβαφε τα μαλλιά του από 19 ετών.

«Μέχρι και το Μπρούσκο έβαφα τα μαλλιά μου γιατί μου είχαν πέσει και είχαν βγει άσπρα και γενικά είχα από πολύ μικρή ηλικία άσπρα μαλλιά, από τα 19. Άρχισαν να μου τα βάφουν όταν ξεκίνησα την μυθοπλασία στην τηλεόραση γιατί υποδυόμουν έναν 20χρονο. Εμένα με κουράσει πολύ αυτό», είπε αρχικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Σε κάποια φάση είπα δεν μπορώ άλλο και τα άφησα λευκά. Φρίκαρα όταν μου έπεσαν τα μαλλιά, είχα πάθει σοκ. Μου είχε φύγει το ένα φρύδι, τα ματόκλαδα, ήταν το σοκ που μου βγήκε εκεί. Ίσως ήμουν πιο ευαίσθητος σε κάποια θέματα, τα οποία με έκαναν να μην μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια. Μέσα σε ένα βράδυ έφυγαν όλα μου τα μαλλιά. Υπήρχε ψυχραιμία από τους γονείς μου και το ξεπέρασα πολύ γρήγορα» είπε κλείνοντας ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments