Lifestyle

Victoria Beckham – Meghan Markle: Μια φιλία πολλά υποσχόμενη

Victoria Beckham – Meghan Markle: Μια φιλία πολλά υποσχόμενη

Πηγή Φωτογραφίας: Closer magazine- acttua.com

Victoria Beckham - Meghan Markle:Μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον των δύο διάσημων σταρ είχε δηλώσει πως οι δυο τους δέθηκαν μέσα από την αγάπη τους για τη μόδα

Όλα ξεκίνησαν μέσα από μία κοινή γνωστή. Η Victoria Beckham και η Meghan Markle λάτρεψαν η μία την άλλη όταν συνειδητοποίησαν ότι χρησιμοποιούν την ίδια facialist, Sarah Chapman. Ωστόσο, η πρώτη γνωριμία πραγματοποιήθηκε μέσω των συζύγων τους, αφού ο πρίγκιπας Harry και ο David Beckham είναι καλοί φίλοι.

Μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον των δύο διάσημων σταρ είχε δηλώσει πως οι δυο τους δέθηκαν μέσα από την αγάπη τους για τη μόδα

“Τα πηγαίνουν καλά και πρόσφατα έχουν επικοινωνία”, είχε γράψει δημοσίευμα του Vanity Fair το 2018. Παράλληλα, οι πληροφορίες ανέφεραν πως η δούκισσα του Sussex λάτρευε το στιλ της Beckham και της άρεσαν πολύ τα έξυπνα και κομψά φορέματά της.

Η φιλία τους επιβεβαιώθηκε όταν το ζευγάρι των Beckham έδωσε το “παρών” στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ωστόσο παρά τη συμπάθεια που έτρεφε η μία για την άλλη, δεν ήταν αρκετή ώστε η δούκισσα του Sussex να ζητήσει από τη σχεδιάστρια να δημιουργήσει το νυφικό της.

Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2019, η “Posh” είχε υποστηρίξει τη Markle με αφορμή τον λόγο που είχε βγάλει στα βραβεία μόδας τον Δεκέμβριο του 2018, δηλώνοντας πως ενώ παλιά ήταν κουλ να είσαι σκληρός, πλέον η ευγένια κερδίζει.

Αποδείξεις της φιλίας τους, φυσικά, αποτελούν και οι στιγμές που η Markle επέλεξε να φορέσει Victoria Beckham, όπως κατά την επιστροφή της στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε βίντεο αργότερα με μπλούζες και αξεσουάρ της σχεδιάστριας.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν η φιλία τους εξακολουθεί να υφίσταται, μόνο το ότι είναι φιλικά προσκείμενες. Άλλωστε, τώρα που η οικογένεια Beckham μένει μόνιμα στην Αμερική, θα είναι πιο εύκολο για τις δυο τους να αναθερμάνουν φιλία τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments