Lifestyle

Angelina Jolie: Υπέρκομψη με σατέν πιζάμες και Valentino Flip Flops

Angelina Jolie: Υπέρκομψη με σατέν πιζάμες και Valentino Flip Flops

Πηγή Φωτογραφίας: usmagazine.com- Twitter-@JosphineMamdouh

Angelina Jolie: Στο αεροδρόμιο με τον υιοθετημένο γιο της

Λατρέψαμε το νέο look της Angelina Jolie καθώς είναι άνετο και αξιοζήλευτο. Συγκεκριμένα, η σταρ  και ο γιος της Pax φωτογραφήθηκαν στο αεροδρόμιο Heathrow, στο Λονδίνο. Ενώ ο Pax είχε επιλέξει ένα απλό street outfit για την πτήση, η Jolie φόρεσε ένα ασορτί σετ από σατέν καφέ πιτζάμες. Φαίνεται πως η άνεση πλέον διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ενδυματολογικές επιλογές της ηθοποιού η οποία έχει συνηθίσει τους fans της σε πιο office look με αυστηρά χρώματα.

Ωστόσο, μακριά από το κόκκινο χαλί η Angelina Jolie τολμά και τα πιο cosy και άνετα looks ιδίως όταν ταξιδεύει χάριν της φιλανθρωπικής της δράσης. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα elegant σετ καφέ πιζάμας, με μακρύ παντελόνι. Συνδύασε το look με τα υπερτέλεια Valentino Flip Flops που κοστίζουν 750 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Pax Jolie-Pitt είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος της Jolie. Είναι 18 ετών και είναι κοντά στη μητέρα του, με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν τους δυο τους συχνά να ταξιδεύουν μαζί, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις επίσημες εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί και σε βραβεία.

Εκτός από τον Pax η Jolie έχει άλλα πέντε παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt: Maddox, 20, Zahara, 17, Shiloh, 16, Knox και Vivienne, 13. Σε συνέντευξή της στο People, η Jolie μίλησε για τα παιδιά της και πόσο καταπληκτικά είναι. «Είναι πολύ σπουδαίοι άνθρωποι», είπε. «Και επειδή είναι τόσοι πολλοί, νομίζω ότι είχαν πολύ σημαντική επίδραση ο ένας στον άλλον. Δεν είναι αυταρχική σε οτιδήποτε. Είμαι πολύ ειλικρινής με τα παιδιά μου. Και είμαι πολύ ανθρώπινη με τα παιδιά μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments