Hugo Boss: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις λόγω του τουρισμού

Πηγή Φωτογραφίας: The Moodie Davitt Report- Daily Sabah
Η Hugo Boss ανακοίνωσε υπερδιπλάσια κέρδη β΄ τριμήνου, υποστηριζόμενα από την ισχυρή αύξηση των πωλήσεων.
Ο γερμανικός οίκος ειδών ένδυσης ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη στην τρίμηνη περίοδο διαμορφώθηκαν στα 58 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα 23 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο.
Όπως ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα, οι πωλήσεις αυξήθηκαν 34% σε νομισματικά προσαρμοσμένη βάση στα 878 εκατ. ευρώ.
Τα λειτουργικά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 100 εκατ. ευρώ αντίστοιχα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν στις 13 Ιουλίου, υψηλότερα από τα 42 εκατ. ευρώ.
Η εταιρεία δήλωσε ότι οι αποδόσεις ενισχύθηκαν από τη μεσοπρόθεσμη αναπτυξιακή στρατηγική της και τις προσπάθειες να ανανεώσει τα εμπορικά σήματα BOSS και HUGO.
Πρόσθεσε δε πως οι περισσότερες από τις μεγάλες αγορές της παρουσίασαν διψήφια αύξηση πωλήσεων, νομισματικά προσαρμοσμένων.
Οι δραστηριότητες στην Αμερική οδήγησαν τα κέρδη, με αύξηση των πωλήσεων 45%, και ακολούθησε η Ευρώπη με αύξηση 41%.
Η Hugo Boss επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις για τις προοπτικές του έτους, τις οποίες είχε αναβαθμίσει τον προηγούμενο μήνα.
Αναμένει ότι οι πωλήσεις θα αυξηθούν 20%-25% στα 3,3-3,5 δισ. ευρώ, με τα λειτουργικά κέρδη να αυξάνονται στα 285-310 εκατ. ευρώ.
-
Τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri παρέδωσαν το νέο πλοίο «Norwegian Prima»
-
Έκλεισε το deal ανάμεσα στην Autohellas και την HR Αutomóveis
-
Τα νέα καταστήματα Carrefour δημιουργήθηκαν στη Θάσο και τώρα έρχονται στην Αττική
-
Στην τελική ευθεία βρίσκεται το έργο ανάπλασης της πλατείας Συντάγματος από τον Δήμο Αθηναίων
-
Robinhood: Λόγω πληθωρισμού απολύει το 23% των υπαλλήλων της
-
Το ΙST φέτος συμπληρώνει τα 33 χρόνια λειτουργίας του
Το σχόλιο σας