Focus

Διάσημοι που δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη για τα φρικτά πράγματα που έκαναν

Διάσημοι που δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη για τα φρικτά πράγματα που έκαναν

Πηγή Φωτογραφίας: Loudwire- Showbiz Cheat Sheet- Daily Mail- People

Κάποιες διασημότητες κάνουν τρομερά πράγματα χωρίς ποτέ να ζητήσουν συγγνώμη. Όσον αφορά τη διόρθωση των λαθών κάποιου, αυτά τα αστέρια σίγουρα δεν πήραν την ευθύνη

Το παρακάτω άρθρο περιέχει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης, βασανιστηρίων και θανάτων, με αναφορές στη χρήση ναρκωτικών, θέματα ψυχικής υγείας και την αυτοκτονία.

Από τα άκρως αμφιλεγόμενα tweets της Bette Midler σχετικά με την ταυτότητα φύλου μέχρι το περιβόητο χαστούκι των Όσκαρ του Will Smith, φαίνεται ότι δεν περνάει μέρα που ένας διάσημος να μην μας απογοητεύει  ή στην περίπτωση του Smith, το χέρι του απέναντι από τον Chris Rock. Τον Ιούλιο του 2022, ο σταρ του «King Richard» απηύθυνε μια επίσημη συγγνώμη στον Rock και τα λόγια του αναπόφευκτα προκάλεσαν πολλές συζητήσεις. Όταν οι ειδικοί της γλώσσας του σώματος στάθμισαν τη συγγνώμη του Smith, υποστήριξαν ότι μπορεί να υποκινήθηκε από εγωιστικά μέσα. «Δεν το έκανε αυτό από την καλοσύνη της καρδιάς του», είπε επιστήμονας στο Page Six. “… [Αυτός] έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο ήταν.

Ο Βινς Νιλ δεν ζήτησε συγγνώμη που σκότωσε έναν άντρα

Το 1984, ο frontman των Mötley Crüe, Vince Neil, έκανε πάρτι με το φινλανδικό συγκρότημα Hanoi Rocks, όταν του πρότεινε να αγοράσουν μαζί με τον ντράμερ του γκρουπ, Nicholas “Razzle” Dingley, λίγη ακόμα μπύρα, ανά Blabbermouth. Και οι δύο άνδρες έπιναν και ο Νιλ, που οδηγούσε, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο. Ο Dingley σκοτώθηκε. Ήταν 24. Εκτός από τον πρόωρο θάνατο του Dingley, δύο έφηβοι επιβάτες στο άλλο όχημα έμειναν παράλυτοι.

Μέχρι σήμερα, ο Νιλ δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη για το θανατηφόρο δυστύχημα. «Ποτέ δεν έλαβα ούτε μια συγγνώμη από αυτή τη μούμια», είπε ο κιθαρίστας των Hanoi Rocks, Andy McCoy, στο «Artists on Record Starring ADIKA Live!» (μέσω Consequence). “Ξέρεις για ποιον μιλάω… Κάθε φορά που τον βλέπω, τρέχει μακριά. Γιατί ξέρει τι θα έκανα.” Ο McCoy είπε στο Metal Express Radio ότι θύμωσε όταν ο Mötley Crüe κυκλοφόρησε αργότερα ένα άλμπουμ με τον τίτλο “Music to Crash Your Car to: Vol. 1”.

Αν και ο Neil εξέφρασε τη λύπη του για την τραγωδία μιλώντας στο περιοδικό Blender το 2005, δεν ζήτησε συγγνώμη, κατηγορώντας τη συμπεριφορά του ότι ήταν ένας απερίσκεπτος νεαρός ροκ σταρ. “Έγραψα μια επιταγή 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για ανθρωποκτονία από αμέλεια όταν πέθανε ο Razzle”, είπε, σύμφωνα με την Contact Music. «Θα έπρεπε να είχα πάει φυλακή… Αλλά είσαι 20 χρονών και έχεις ένα εκατομμύριο δολάρια στην τσέπη σου και ναρκωτικά και ποτά και γυναίκες και φήμη και υπάρχουν δικηγόροι για να σε προστατέψουν. Απλώς σκεφτήκαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε Οτιδήποτε.”

Ο Τσάρλι Σιν δεν είπε στους συντρόφους ότι είχε HIV

Το 2015, ο Sheen αποκάλυψε στο Today ότι είναι θετικός στον ιό HIV. Σύμφωνα με το Radar, ένα χρόνο αργότερα παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με 25 άτομα χωρίς να τους ενημερώσει για τη διάγνωσή του σε μια εκδήλωση Q&A που διοργάνωσε ο Piers Morgan. Αντί για συγγνώμη, ο ηθοποιός επέμεινε ότι οι ενέργειές του ήταν δικαιολογημένες αφού φορούσε προφυλακτικά. “Κανείς δεν έχει μολυνθεί από εμένα. Κανείς”, ισχυρίστηκε.

Το Last Tango in Paris κρύβει μια σκοτεινή ιστορία

Σε ένα Q&A στο Παρίσι (μέσω Yahoo!), ο σκηνοθέτης Bernardo Bertolucci παραδέχτηκε ότι ταπείνωσε σκόπιμα τη 19χρονη ηθοποιό Maria Schneider κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας διαβόητης σκηνής βιασμού. Κατά τη διάρκεια της σειράς, το βούτυρο χρησιμοποιήθηκε ως μορφή λιπαντικού – μια λεπτομέρεια που εκτελέστηκε χωρίς τη συγκατάθεσή της. Ο σκηνοθέτης είχε συνωμοτήσει με τον σταρ, Μάρλον Μπράντο, για να το χρησιμοποιήσει. «Ήμουν – κατά κάποιο τρόπο – φρικτός με τη Μαρία γιατί δεν της είπα τι συνέβαινε», είπε. “Επειδή ήθελα την αντίδρασή της ως κορίτσι όχι ως ηθοποιό. Ήθελα να αντιδράσει ταπεινωμένη… Νομίζω ότι μισούσε εμένα και επίσης τον Μάρλον επειδή δεν της το είπαμε”.

Ενώ παραδέχτηκε ότι ένιωθε ένοχος, ο σκηνοθέτης δεν ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του. Όπως σημειώνεται από το Yahoo! Ο Σνάιντερ αντιμετώπισε μια σειρά από προσωπικά προβλήματα μετά την ταινία, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων ψυχικής υγείας, κατάχρησης ναρκωτικών και απόπειρας αυτοκτονίας. Εν τω μεταξύ, ο Μπράντο απέτυχε επίσης να ζητήσει συγγνώμη από τον συμπρωταγωνιστή του. «Ένιωσα ταπεινωμένη και για να είμαι ειλικρινής, ένιωσα λίγο βιασμένη, τόσο από τον Μάρλον όσο και από τον Μπερτολούτσι», είπε η Σνάιντερ στην Daily Mail για την εμπειρία της. «Μετά τη σκηνή, ο Μάρλον δεν με παρηγόρησε ούτε ζήτησε συγγνώμη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments