Διεθνή

Η Jennette McCurdy αποκαλύπτει τη στιγμή που η Ariana Grande την πλήγωσε

Η Jennette McCurdy αποκαλύπτει τη στιγμή που η Ariana Grande την πλήγωσε

Πηγή Φωτογραφίας: Teen Vogue

Η πρώην σταρ του Nickelodeon πέταξε τα πυρά της κατά του Nickelodeon στα νέα της απομνημονεύματα, "I'm Glad My Mom Died".

Η πρώην σταρ του iCarly, Jennette McCurdy, πετάει τα πυρά της κατά του Nickelodeon, για τον τρόπο που της συμπεριφέρονταν.  Η ίδια εξομολογείται πως δεν είχε τα  ίδια προνόμια με την συμπρωταγωνίστριά της στο Sam & Cat, Ariana Grande. Και μάλιστα το κανάλι της πρόσφερε  ένα «δώρο» 300.000 δολαρίων, αν δεχόταν να μην μιλήσει ποτέ για τις εμπειρίες της στο διάσημο. παιδικό δίκτυο.

View this post on Instagram

A post shared by Nicki Gerhards (@nicki_gerhards1812)

Ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε από το Vanity Fair από τα νέα απομνημονεύματα του McCurdy, I’m Glad My Mom Died, περιελάμβανε λεπτομέρειες για την εμπειρία της McCurdy. Ένας ανώνυμος άνδρας, που αναφέρεται ως “ο Δημιουργός”, φέρεται να πίεσε τη McCurdy να πιει αλκοόλ όταν ήταν ανήλικη και να της κάνει μασάζ. Αν και το όνομα “ο Δημιουργός” δεν αναφέρεται στο βιβλίο, το iCarly ήταν διαβόητο το πνευματικό τέκνο του Dan Schneider, ο οποίος ερευνήθηκε από τη ViacomCBS πριν από την αναχώρησή του από το Nickelodeon το 2018.

Η ΜακΚάρντι υποστήριξε ότι «ο Δημιουργός» είχε μια διπρόσωπη προσωπικότητα που περιελάμβανε μια «γενναιόδωρη και υπερβολική δωρεάν» πλευρά, καθώς και μια «κακή, ελεγκτική και τρομακτική» που θα μπορούσε να κάνει «ενήλικους άντρες και γυναίκες» να κλαίει με τις προσβολές και την υποβάθμισή του».

Ενώ ο «Δημιουργός» αργότερα αντιμετώπισε σημαντικές συνέπειες για τη συμπεριφορά του στο δίκτυο, η ΜακΚάρντι έγραψε ότι της είπαν ότι θα λάβει το «ευχαριστήριο δώρο» των 300.000 δολαρίων, εφόσον συμφωνούσε να μην μιλήσει ποτέ δημόσια για την εμπειρία της στο Nickelodeon. Τελικά, επέλεξε να μην το δεχτεί.

“Τι κουβέντα; Η ​​Nickelodeon μου προσφέρει τριακόσιες χιλιάδες δολάρια για να μην μιλήσω δημόσια για την εμπειρία μου στην εκπομπή; Η προσωπική μου εμπειρία από την κατάχρηση του Δημιουργού;” έγραψε  η ΜακΚάρντι. “Αυτό είναι ένα δίκτυο με εκπομπές φτιαγμένες για παιδιά. Δεν θα έπρεπε να έχουν κάποιο είδος ηθικής πυξίδας; Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να προσπαθήσουν να αναφέρουν σε κάποιο είδος ηθικού προτύπου;”

Τι σκηνικό με την Arianna

Ενώ η McCurdy είχε υποσχεθεί ένα spinoff στο iCarly, το πρόγραμμα τελικά έγινε Sam & Cat, στο οποίο συμπρωταγωνίστησε με τη Grande, η οποία επανέλαβε τον ρόλο της από τη σειρά Victorious. Αλλά ενώ η Grande είχε τη δυνατότητα να αναζητήσει ευκαιρίες εργασίας εκτός προγράμματος, η McCurdy ενημερώθηκε από στελέχη ότι δεν θα μπορούσε.

Αυτό που τελικά με διέλυσε ήταν όταν η Ariana ήρθε σφυρίζοντας με ενθουσιασμό, επειδή είχε περάσει το προηγούμενο βράδυ παίζοντας παρωδίες στο σπίτι του Tom Hanks. Αυτή ήταν η στιγμή που λύγισα», έγραψε η ΜακΚάρντι στα απομνημονεύματα.

Η McCurdy εξέθεσε άλλα περιστατικά στο δίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του πώς ντρεπόταν όταν φωτογραφήθηκε με μπικίνι σε μια ντουλάπα. Όταν εξέφρασε τις ανησυχίες της στη μητέρα της, της είπε να το αντιμετωπίσει, αφού «όλοι θέλουν αυτό που έχεις».

Αυτή η απάντηση ήταν απλώς ένα κομμάτι της περίπλοκης σχέσης με την αείμνηστη μητέρα της. Ενώ πάλευε με τη ζωή, έχει επίσης μιλήσει για το πώς η ζωή της στο σπίτι ήταν πολύ προκλητική.

«Οι πρώτες αναμνήσεις μου από την παιδική ηλικία ήταν βαριές και το απόλυτο χάος», είπε η McCurdy στο People το 2021, μοιράζοντας ότι είδε σοβαρές σωματικές διαμάχες στο σπίτι μεταξύ των γονιών της. “Τα συναισθήματα της μαμάς μου ήταν τόσο ασταθή που ήταν σαν να περπατάω σε τεντωμένο σκοινί κάθε μέρα. Οι διακυμάνσεις της διάθεσης ήταν καθημερινές”.

View this post on Instagram

A post shared by DeMeow (@swiftienugget)

Αν και η ηθοποιός ήταν τρομερά ντροπαλή, είπε ότι η μητέρα της «πάντα ονειρευόταν να γίνω διάσημη ηθοποιός και είχε εμμονή να με κάνει σταρ». Αυτό περιελάμβανε την παρακολούθηση και τον έλεγχο του φαγητού της. Εκείνη την εποχή, η McCurdy υπέφερε από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, διατροφικές διαταραχές και άγχος.

«Ξέρω ότι αν ζούσε η μαμά μου, θα είχα ακόμα μια διατροφική διαταραχή», επισήμανε η  McCurdy. «Ήταν μόνο η απόσταση από αυτήν που μου επέτρεψε να γίνω υγιής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments