Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Η κάνναβη τον οδήγησε στη σύλληψη

Θεσσαλονίκη: Η κάνναβη τον οδήγησε στη σύλληψη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Με τρία κιλά κάνναβη στην κατοχή του συνελήφθη ένα άτομο στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας

Με τρία κιλά κάνναβη στην κατοχή του συνελήφθη ένα άτομο στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο συγκεκριμένος ημεδαπός και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αλλά και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 3 κιλών και 95 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 50 ευρώ.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ανήλικη πήρε τα κλειδιά αυτοκινήτου και πήγαν βόλτα με οδηγό 15χρονο

Τρεις ανήλικοι έκαναν βόλτα με το αυτοκίνητο των γονιών μιας 13χρονης κι όταν η αστυνομία τους εντόπισε, αρνήθηκαν να σταματήσουν και ακολούθησε καταδίωξη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκε χθες το βράδυ στην περιοχή της Καλαμαριάς, αυτοκίνητο που είχε δηλωθεί ως κλεμμένο αλλά, παρά τις εντολές των αστυνομικών, ο οδηγός αρνήθηκε να συμμορφωθεί και επιτάχυνε. Η αστυνομία ακινητοποίησε τελικά το αυτοκίνητο στη Θέρμη, όπου όμως

Όπως προέκυψε, τα κλειδιά του αυτοκινήτου είχε πάρει η 13χρονη από τους γονείς της και τα έδωσε σε έναν από τους δύο 15χρονους φίλους της, με τους οποίους αποφάσισε να πάνε παρέα βόλτα.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments