Οικονομία

Power Pass: Πότε θα καταβληθούν τα ποσά για τον Ιούνιο

Power Pass: Πότε θα καταβληθούν τα ποσά για τον Ιούνιο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ερωτηθείς σχετικά απάντησε ότι «υπάρχουν λίγες εκκρεμότητες για τις αιτήσεις έως το τέλος του Μαΐου και για τον Ιούνιο. Τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ».

Νέες πληρωμές από το power pass αναμένεται να πιστωθούν σε χιλιάδες δικαιούχους μέχρι τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου για το Power Pass Ιουνίου, όπως έκανε σήμερα γνωστό ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Ερωτηθείς σχετικά απάντησε ότι «υπάρχουν λίγες εκκρεμότητες για τις αιτήσεις έως το τέλος του Μαΐου και για τον Ιούνιο. Τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ».

Έως χθες το βράδυ είχαν καταβληθεί 131 εκατ. ευρώ σε 1,9 εκατομμύριο δικαιούχους. Ο υπουργός είπε ότι το 73% των δικαιούχων προτίμησαν την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό αντί για την ψηφιακή κάρτα, εκτιμώντας πως αυτό ίσως έγινε για να έχουν τα χρήματα για οποιαδήποτε χρήση.

Πως θα δείτε την εξέλιξη της πληρωμής

  • «Προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα»: Το ποσό επιστροφής (για πληρωμή, μέσω ΔΙΑΣ) θα αποσταλεί στην επιλεγμένη τράπεζα.
  • «Προς επεξεργασία από τραπεζικό ίδρυμα»: Η εντολή για το ποσό επιστροφής έχει αποσταλεί στην επιλεγμένη τράπεζα μέσω ΔΙΑΣ και αναμένεται από την τράπεζα να κάνει την πληρωμή.
  • «Εγκριθείσα»: Σημαίνει ότι έχουμε λάβει απάντηση από το επιλεγμένο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα ότι εκτέλεσε επιτυχώς την πληρωμή. Ο/Η δικαιούχος μπορεί να ελέγξει το λογαριασμό του/της.
  • Το μήνυμα «Εγκριθείσα» σας ενημερώνει με απλά λόγια ότι έχετε λάβει τα χρήματα.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments