Πολιτισμός

Το Φεστιβάλ Sziget της Ουγγαρίας επιστρέφει

Το Φεστιβάλ Sziget της Ουγγαρίας επιστρέφει

Πηγή Φωτογραφίας: iNews- Twitter-@WeAreFullFat

Μεγάλη ποικιλία με λαμπερά show

Μετά από δύο χρόνια μακριά, ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της Ουγγαρίας, το φεστιβάλ Sziget, επιστρέφει στη Βουδαπέστη. Εκατοντάδες συναυλίες και παραστάσεις σε περισσότερες από δώδεκα σκηνές περιμένουν τους θαμώνες του φεστιβάλ στο Νησί της Ελευθερίας, ένα μικρό νησάκι στον ποταμό Δούναβη όπου η Sziget λαμβάνει χώρα από το 1993.

Για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιες συναυλίες δεν πρέπει να χάσετε, το  Euronews επέλεξε μερικά αγαπημένα από το φετινό line-up

Anima Sound System

Το γκρουπ, όπως και ο Sziget, σχηματίστηκε το 1993, και όπως και το φεστιβάλ, έκαναν πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια αυτών των σχεδόν τριών δεκαετιών, με διάφορες αλλαγές στη σύνθεση και περιπέτειες σε διαφορετικά ηχητικά στυλ.

Portrait of the artist CMAT

Ποτέ δεν ήμουν λάτρης των ηλεκτρονικών τραγουδιών, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στη μοναδική ουγγρική και διεθνή γεύση της μπάντας, με υπέροχα τραγούδια όπως τα ‘Tekerd’, ‘Csinálj gyereket’ ή η επιτυχία τους ηχογραφημένη με το Asian Dub Foundation με τίτλο ‘Elég volt’.

CMAT

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η CMAT είναι «μια παγκόσμια ποπ σταρ που ζει στο Δουβλίνο με τον παππού και τη γιαγιά της και επί του παρόντος αναρρώνει από έναν εθισμό στο AliExpress».

Παγκόσμια, όχι ακόμα, αλλά η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Ciara Mary-Alice Thompson αξίζει να φτάσει εκεί. Συνδυάζει το Rhinestone Cowboy glam με πιασάρικες ποπ μελωδίες, έντονο πνεύμα και έναν ποτέ μη ισχυρό συναισθηματικό πυρήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments