Πολιτισμός

Οι μεγάλες τσάντες επιστρέφουν στη μόδα το Φθινόπωρο

Οι μεγάλες τσάντες επιστρέφουν στη μόδα το Φθινόπωρο

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram -the Big Bag Club

Μετά από χρόνια της μικροσκοπικής τσάντας, ήρθε ξανά στη μόδα η τσάντα - σπίτι

Σε ένα πρόσφατο doomscroll στο Instagram, μια φωτογραφία της Jennifer Lopez μας έκανε να σταθούμε και να παρατηρήσουμε. Και όχι, δεν ήταν ένα πλάνο παπαράτσι της ίδιας και του Μπεν Άφλεκ που γύρισε στον πρώην της μετά από τόσα χρόνια. Ήταν όταν σήκωσε μια τεράστια, ροζ τσάντα Coach στον αέρα, μια εικόνα που ήταν τόσο παράλογη όσο και ελκυστική.

View this post on Instagram

A post shared by DESIGNER COMMUNITY (@designercommunity)

Αποδεικνύεται ότι ο οίκος  με έδρα τη Νέα Υόρκη, της οποίας η Lopez είναι πρεσβευτής, αναβίωσε πρόσφατα την τσάντα ώμου της Pillow Tabb. Δυστυχώς, αποδείχθηκε ότι το μέγεθος XXL ήταν απλώς ένα φιάσκο. Καθώς δεν κυκλοφορεί. Ο κόσμος εξέφρασε ξεκάθαρα την απογοήτευσή του στα σχόλια: «Αυτό το μέγεθος θα ήταν μια υπέροχη τσάντα ταξιδιού. Φτιάξτε το! Θα το αγοράσω! Το χρειάζομαι στη ζωή μου», πληκτρολόγησε ένας χρήστης του Instagram. «Κυριολεκτικά πώς μπορώ να πάρω το μεγάλο;» ρώτησε άλλος. Άλλοι φώναξαν με ένθερμη υποστήριξη: «Παρακαλώ κάντε την τσάντα διαθέσιμη για αγορά σε αυτό το μέγεθος! Ίσως ως αποσκευή; Ο κόσμος μίλησε».

Μετά από χρόνια που κυκλοφορούν μικροσκοπικές τσάντες (το αποκορύφωμα είναι το μικρότερο Le Chiquito του Jacquemus) η τεράστια τσάντα είναι ότι πιο φρέσκο. Ίσως αυτή η επιστροφή είναι ένα σημάδι των καιρών: ακόμη και όταν οι παραγγελίες διαμονής στο σπίτι από την πρώιμη πανδημία εξαφάνισαν την ανάγκη για μια τσάντα  ως καθημερινό αξεσουάρ, η τρέχουσα κατάσταση απαιτεί νέες λύσεις που έχουν χώρο για μια πλήρη εργαλειοθήκη COVID-19, από εφεδρικές μάσκες μέχρι απολυμαντικό χεριών.

Παρόλο που το παράδειγμα του Coach πιθανότατα δεν θα βγει ποτέ στα καταστήματα, δεν είναι πολύ μεγαλύτερο από μερικά από αυτά που έχουμε δει στις πασαρέλες του Φθινοπώρου του 2021: Η Marni παρουσίασε μια εντυπωσιακή κόκκινη τσάντα. Ο Kenzo πρότεινε να φορέσεις ριγέ σακίδια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως μαξιλάρια δαπέδου. Εν τω μεταξύ, ο Fendi και ο JW Anderson έδειξαν  βαλίτσες μαμούθ. Ο Aknvas, το πνευματικό τέκνο του Δανού σχεδιαστή Christian Juul Nielsen, έφτιαξε ένα γυαλιστερό tote σε μπορντό απόχρωση από καπιτονέ ύφασμα. και ο κύριος της avant-garde LaQuan Smith παρουσίασε δύο τσάντες σε μέγεθος duffel διακοσμημένες με γούνα και αναιδείς φράσεις (η διπλή φράση, “Hoe Bag” και “I’m Moving Out”).

Στην πραγματικότητα, την τελευταία φορά που οι τσάντες ήταν τόσο μεγάλες, ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν η Mary-Kate και η Ashley Olsen συχνά φωτογραφίζονταν να κουβαλούν μια γιγαντιαία jet-black πατέντα Chanel Cabas, ένα καφέ Hermès Birkin ή ένα vintage κροκόδειλο Fendi (που το επωνυμία που επανεκδόθηκε στη συνέχεια ως «Twins Tote»).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments