Lifestyle

Η Kim Kardashian φωτογραφίζεται με εσώρουχα και μπότες στο γυμναστήριο

Η Kim Kardashian φωτογραφίζεται με εσώρουχα και μπότες στο γυμναστήριο

Πηγή Φωτογραφίας: All Things Hair

Η Kim Kardashian ομολογεί ότι κάνει άρση βαρών με μπότες και εσώρουχα -Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για τις καμπύλες της και τα εσώρουχα της. Τώρα η  Kim Kardashian έδειξε στους σχεδόν 330 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram πώς διατηρεί το σμιλεμένο σώμα της σε άριστη κατάσταση με μια σειρά από φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στον λογαριασμό της.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η 41χρονη περσόνα ριάλιτι έγραψε χαρακτηριστικά ένα σύντομο μήνυμα στη λεζάντα της που έγραφε: «Κάνω τη δική μου άρση βαρών».Όλες οι λήψεις της Kardashian έδειχναν ότι περνούσε ποιοτικά τον χρόνο της στο γυμναστήριο.

Η influencer έδειξε την πίσω όψη της κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Φόρεσε μπότες παραλλαγής και πόζαρε χωρίς μακιγιάζ

Οι θαυμαστές ένιωσαν δέος με το καταπληκτικό σώμα της. Ανάμεσα στο λατρεμένο κοινό της που άφηνε τα μηνύματά του  ήταν η νούμερο ένα θαυμάστρια της – η αδερφή της Khloe Kardashian – η οποία έγραψε: «Holy s*** Kimberly».

Η ηθοποιός Natalie Halcro σχολίασε: «Goodnessssss», με ένα emoji φλόγα, ενώ ο Αμερικανός σχεδιαστής Jeff Leatham άφησε πολλά emoji με φωτιές.

Τα νέα ακουστικά της

Έγραψε στο Instagram την περασμένη εβδομάδα: “Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι το Beats Fit Pro by @beatsbydre θα κυκλοφορήσει σύντομα σε 3 signature neutrals, σχεδιασμένα από εμένα! Ανυπομονώ να τα δοκιμάσετε στις 16/8.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments