Αθλητισμός

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Γιώργος Δημητρόπουλος – Ο πρώτος ατζέντης του Αντετοκούνμπο

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Γιώργος Δημητρόπουλος – Ο πρώτος ατζέντης του Αντετοκούνμπο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: Σε πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ. Ο διάσημος ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 50 ετών σήμερα (16/8)

Σε πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ. Ο διάσημος ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 50 ετών σήμερα (16/8). Ο Γιώργος Δημητρόπουλος ήταν ο άνθρωπος που μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Πάνου οδήγησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Α2 ανδρών στο ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2013.

Ήταν ο ιδρυτής της Octagon Europe, μίας από τις μεγαλύτερες στην εκπροσώπηση παικτών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και υπήρξε μάνατζερ μεγάλων Ελλήνων παικτών, όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Ζήσης και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ράντονιτς: “Εύκολη απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό – Χρειαζόμαστε έναν ακόμη παίκτη”

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (16/8) ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ντέγιαν Ράντονιτς, oποίος στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους τόνισε πως οι “πράσινοι” πρέπει να είναι καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ, ενώ τόνισε πως χρειάζονται ακόμα έναν παίκτη.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήρθατε εδώ για να με υποδεχθείτε. H απόφασή μου να αποδεχθώ την πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν εύκολη. Πρόκειται για ένα σπουδαίο κλαμπ και αποτελεί τιμή που δουλεύω γι’ αυτό. Πάντοτε σεβόμουν τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο και θεώρησα πως θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους και συνέχισε:

ranonic-aerodromio

«Μιλήσαμε αρκετά με τους ανθρώπους της ομάδας από την ημέρα που υπέγραψα. Αναλύσαμε τι παίκτες έχουμε και τι παίκτες χρειαζόμαστε. Δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα και θα απαιτηθεί πολλή δουλειά από μέρους μας. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν ακόμη παίκτη. Τις επόμενες ημέρες κοιτάξουμε να επιλέξουμε τον καταλληλότερο ώστε να κάνουμε μια πραγματικά καλή κίνηση».

Σχετικά με το στυλ που θέλει να παίζει η ομάδα του, τόνισε: «Για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Νομίζω πως μπορούμε να το καταφέρουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments