Ελλάδα

Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου στο pagenews.gr: Εκπτώσεις στην φύλαξη των συνόρων μας δεν πρέπει να υπάρχουν

Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου στο pagenews.gr: Εκπτώσεις στην φύλαξη των συνόρων μας δεν πρέπει να υπάρχουν

Πηγή Φωτογραφίας: fb Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς

Τι δήλωσε στο pagenews.gr ο πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Έβρου κ. Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς

Πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει αναφορικά με τα πρόσφατα γεγονότα στον Έβρο και τον εντοπισμό 38 μεταναστών όπου οδηγήθηκαν προσωρινά στο ΚΥΤ Φυλακίου.

Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς στο pagenews.gr: Εκπτώσεις στην φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας δεν πρέπει να υπάρχουν

Το pagenews.gr συνομίλησε με τον πρόεδρο των Συνοριοφυλάκων Έβρου κ. Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Έβρο. Ο κ. Γιαλαμάς τόνισε στη Σοφία Χύτου ότι: “Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μεγάλη πίεση από ροές στον Έβρο. Συνεχόμενα χτυπήματα στα κυκλώματα των αδίστακτων λαθροδιακινητων αλλά σε αυτό τον πόλεμο με αυτό το “τέρας” “κόβουμε” 5 κεφάλια και βγαίνουν 20.. Καθημερινά όλοι μας στην πρώτη γραμμή φύλαξης των συνόρων της πατρίδας μας κάνουμε κατάθεση ψυχής να κρατήσουμε μέρα νύχτα τα σύνορα μας.. Ματώνουμε στην κυριολεξία.. Αναμένουμε την ενίσχυση με 250 νέους Συνοριακούς στην περιοχή μας καθώς και ενίσχυση σε υλικό τεχνικό εξοπλισμό ώστε να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες εργασίας μας και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.. Εκπτώσεις στην φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας δεν πρέπει να υπάρχουν..”. 

Νωρίτερα σήμερα Παρασκευή [19/8] ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3 σημείωσε πως η νησίδα δεν ήταν ελληνική όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ο κ. Μηταράκης δήλωσε πως τόσο η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, όσο και το Κτηματολόγιο, δήλωσαν ξεκάθαρα πως το στίγμα που είχαν δώσει οι μετανάστες ήταν εκτός της ελληνικής επικράτειας.

Όπως ανέφερε, «ο ανθρωπισμός είναι πολύ σημαντικός, αλλά οι άνθρωποι που επιθυμούν να έρθουν στην ΕΕ λόγω των ανισοτήτων που υπάρχουν στον κόσμο είναι εκατοντάδες εκατομμύρια». «Δεν μιλάμε για μια κλειστή Ευρώπη, αλλά ούτε για μία Ευρώπη στην οποία θα αποφασίζουν ποιοι θα έρθουν οι λαθροδιακινητές» πρόσθεσε.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments