Πολιτισμός

Η Hailey Bieber και η Gwyneth Paltrow μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους

Η Hailey Bieber και η Gwyneth Paltrow μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους

Πηγή Φωτογραφίας: In Touch Weekly

Ενά παράλληλα δοκιμάζονται σ' ένα fun smell game

Η Hailey Bieber είναι από τα πρόσωπα που βρίσκονται συνεχώς στην επικαιρότητα, τόσο για τη γοητεία που εκπέμπει ως μοντέλο όσο και για τον γάμο της με τον Justin Bieber. Έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό που θέλει συνέχεια να μαθαίνει για την καθημερινότητά της, η ίδια επιλέγει συχνά να μοιράζεται μικρά μυστικά για το lifestyle της, καθώς και την beauty ρουτίνα που εφαρμόζει για τέλειο, λαμπερό και αψεγάδιαστο δέρμα. Αυτήν τη φορά, προσκάλεσε στο κανάλι της στο YouTube την Gwyneth Paltrow, με την οποία μοιράζονται skincare μυστικά και άλλα γύρω από τον κόσμο της ομορφιάς, καθώς και δοκιμάζονται σ’ ένα διασκεδαστικό smell game.

Αφιέρωσαν λοιπόν χρόνο στη συζήτηση περί νεποτισμού και κατά πόσο τις ακολουθεί αυτό. «Ως παιδί κάποιου, έχεις την πρόσβαση που άλλοι δεν έχουν. Ωστόσο, νιώθω ότι αν μπεις στον χώρο που θες, που ίσως έγινε με άδικο τρόπο, μετά πρέπει να δουλεύεις περισσότερο από τους άλλους, προκειμένου να αποδείξεις την αξία σου και επειδή θα βρεθούν πολλοί να πουν ότι έφτασες ως εδώ επειδή είχες διάσημους γονείς».

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η Hailey συμφώνησε και της είπε ότι είχε πολλή ανάγκη να ακούσει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Και ενώ δεν έχει άδικο σε όλα όσα είπε, καλό θα ήταν να αντιμετωπίζονται όλοι ισάξια και να δίνονται ίσες ευκαιρίες, ανεξαρτήτως σχέσεων. Αυτός βέβαια θα ήταν ένας ιδανικός κόσμος και έχουμε να λύσουμε πιο βασικά προβλήματα, οπότε ας προχωρήσουμε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments