Ελλάδα

Λάρισα: “Γιατρός” έπεισε ηλικιωμένη να πετάξει σακούλα με 6.000 ευρώ για δήθεν ατύχημα της κόρης της

Λάρισα: “Γιατρός” έπεισε ηλικιωμένη να πετάξει σακούλα με 6.000 ευρώ για δήθεν ατύχημα της κόρης της

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Λάρισα: Οι θρασύτατοι απατεώνες δεν  λένε να σταματήσουν να δρουν κατά των ηλικιωμένων ανθρώπων και προσπαθούν να τους αποσπούν χρηματικά ποσά από τις οικίες τους

Οι θρασύτατοι απατεώνες δεν  λένε να σταματήσουν να δρουν κατά των ηλικιωμένων ανθρώπων και προσπαθούν να τους αποσπούν χρηματικά ποσά από τις οικίες τους με τη βία, καθώς εκμεταλλεύονται την αργή τους αντίδραση, καθώς και την απομόνωση, που ουσιαστικά είναι αρκετά πιο εύκολο για τις σπείρες.

Τελευταίο θύμα μια 85χρονη Λαρισαία η οποία πέταξε από το μπαλκόνι μια σακούλα που περιείχε 6.000 ευρώ, χρήματα που ζήτησε ο «γιατρός» νοσοκομείου της Λάρισας για να χειρουργήσει την κόρη της έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το eleftheria, άγνωστος άνδρας, προσποιούμενος την ιδιότητα δημόσιου λειτουργού και δη του νοσοκομειακού ιατρού, τηλεφώνησε στην 85χρονη Λαρισαία, λέγοντας ότι η κόρης της δήθεν έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Λόγο για τον οποίο της ζήτησε χρήματα, πείθοντας τελικά την 85χρονη, η οποία έριξε από το μπαλκόνι σακούλα με 6.000 ευρώ, χρήματα που παρέλαβε συνεργός των δραστών. Η 85χρονη δυστυχώς αντιλήφθηκε αργότερα την απάτη, όταν συγγενικό της πρόσωπο τη διαβεβαίωσε ότι δεν σημειώθηκε ποτέ το υποτιθέμενο τροχαίο ατύχημα, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να αναζητούν τους δράστες.

Πρόκειται για τις πασίγνωστες απάτες με τα δήθεν τροχαία ατυχήματα συγγενικών προσώπων και δη παιδιών, στις οποίες απάτες απλά εναλλάσσεται το σενάριο. Άλλες φορές υποτίθεται τηλεφωνεί αστυνομικός που ζητά χρήματα (σ.σ. ξεκινά από 50.000 ευρώ, αλλά …συμβιβάζεται με όσα χρήματα και χρυσαφικά υπάρχουν στο σπίτι), προκειμένου να δωροδοκήσει εισαγγελέα για να …«απαλλαγεί» η κόρη του υποψήφιου θύματος των συνεπειών του νόμου, δηλαδή να μην ασκηθεί δίωξη σε βάρος της, παρότι προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments