Διεθνή

Ερντογάν: Είμαστε όπως οι Δυτικοί αλλά ένα μεγάλο κράτος

Ερντογάν: Είμαστε όπως οι Δυτικοί αλλά ένα μεγάλο κράτος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ευθεία επίθεση εναντίον του δυτικού κόσμου εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Τούρκος Πρόεδρος

Ευθεία επίθεση εναντίον του δυτικού κόσμου εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Τούρκος Πρόεδρος, ο οποίος υπογράμμισε τις αξίες και την πολιτιστική ανωτερότητα του κράτους της Τουρκίας.

Ιδιαίτερα, ο Ερντογάν παρέστη στην τελετή αποφοίτησης υπαξιωματικών του τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο της οποίας εκφώνησε λόγο.

Στο στόχαστρο των επιθέσεών του τέθηκε η Δύση, η οποία κατηγορήθηκε για ατομισμό, και προβλήθηκαν οι αρετές του τουρκικού εθνικού κράτους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος Πρόεδρος τόνισε: «Δεν μπορούμε με τίποτα να πούμε όπως οι δυτικοί “εμένα τι με νοιάζουν οι πόνοι και τα δάκρυα των άλλων”. Διότι εμείς είμαστε ένα μεγάλο κράτος πού έχει δημιουργήσει ένα όνομα με τις αξίες τον πολιτισμό και την ιστορία του. Τι λέει ο ποιητής ; Εμείς είμαστε ένα έθνος, μα τι έθνος! Ήρθαμε στον κόσμο ως έθνος και διδάξαμε τι θα πει έθνος».

Ο Πρόεδρος Ερντογάν συμπλήρωσε αναφορικά με τον τουρκικό στρατό: «Αυτούς που καταγγέλλουν στον ξένο τύπο την Τουρκία για τις κινήσεις της στην αμυντική βιομηχανία, εμείς απλά τους λυπόμαστε. Εμείς θα κατασκευάσουμε και τις Μονάδες Ειδικών Αποστολών, θα κατασκευάσουμε τις ένοπλες Μονάδες Ειδικών Αποστολών, θα κατασκευάσουμε τα Ακιντζί, θα κατασκευάσουμε τα πολεμικά μας αεροσκάφη και θα συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε και τα ελικόπτερα μας¨. Είναι πασίγνωστος ο τουρκικός πολιτισμός. Στην Ευρώπη μάλιστα οι μανάδες φόβιζαν τα παιδιά τους να φάνε το φαί τους λέγοντας: “Φάε το γιατί θα έρθουν οι Τούρκο”».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments