Focus

Μέγκαν Μαρκλ: «Δεν ήξερα ότι η λέξη φιλοδοξία ήταν αρνητική μέχρι που άρχισα να βγαίνω με τον σύζυγό μου»

Μέγκαν Μαρκλ: «Δεν ήξερα ότι η λέξη φιλοδοξία ήταν αρνητική μέχρι που άρχισα να βγαίνω με τον σύζυγό μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Επιτέλους κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του podcast Archetypes της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ χτύπησε όσους την επέκριναν ότι ήταν «φιλόδοξη» όταν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι, στο πρώτο επεισόδιο του podcast της «Archetypes» που κυκλοφόρησε στο Spotify.

Με τίτλο «The Misconception of Ambition with Serena Williams», η Δούκισσα του Sussex μίλησε στον θρύλο του τένις, που είναι ένας από τους στενούς της φίλους, για τα διπλά σταθμά που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όταν χαρακτηρίζονται «φιλόδοξες».

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle (@meghan_markle_page)

Μίλησε επίσης για τον «πόνο» που υπέφερε «πίσω από τις κλειστές πόρτες» – και αποκάλυψε ότι ο γιος της Archie γλίτωσε από μια φωτιά στην κρεβατοκάμαρά του όπου υποτίθεται ότι κοιμόταν κατά τη διάρκεια της περιοδείας των Sussexes στη Νότια Αφρική.

Η Δούκισσα είπε ότι «δεν θυμάται ποτέ να ένιωθε προσωπικά την αρνητική χροιά πίσω από τη λέξη φιλόδοξη, μέχρι που άρχισε να βγαίνει με τον πλέον σύζυγό της» και είπε ότι ήταν «πραγματικά δύσκολο να αισθανθείς» αυτή την αρνητικότητα.

Η Μέγκαν, η οποία τώρα ζει στην Καλιφόρνια με τον Χάρι και τα δύο παιδιά τους, παραπονέθηκε επίσης για μια λανθασμένη αντίληψη «ότι αν είσαι φιλόδοξη γυναίκα έχεις ατζέντα, πρέπει να είσαι υπολογιστική ή εγωίστρια ή επιθετική», προσθέτοντας ότι « η έννοια της φιλοδοξίας συνοδεύεται από πολλές κρίσεις και αποχρώσεις – ειδικά για τις γυναίκες».

Η Μέγκαν δήλωσε: «Τώρα, κοίτα, δεν είμαι καθολική. Δεν μεγάλωσα ως Καθολικός. Αλλά περίπου ένα χρόνο μετά την εκστρατεία μου για τη συγγραφή επιστολών, ξεκίνησα το γυμνάσιο στο Immaculate Heart (στο Λος Άντζελες). Έμεινα εκεί, μέχρι το λύκειο. Ήμουν εκεί έξι χρόνια. Και αυτή η φεμινιστική ιδεολογία μπήκε σχεδόν σε κάθε πτυχή της εκπαίδευσής μου.

«Μάλλον είναι ασφαλές να πω σε κάθε πτυχή της ζωής μου. Αυτό το μήνυμα προς εμένα και τους συμμαθητές μου ήταν σαφές: το μέλλον μας ως νεαρές γυναίκες ήταν απεριόριστο. Φιλοδοξία. Λοιπόν, αυτό ήταν το όλο θέμα.

«Ήθελα λοιπόν να μιλήσω με κάποιον που ενσαρκώνει το πνεύμα της φιλοδοξίας για να δω πώς σκέφτεται τη λέξη και τη σημασία της και πώς την έχουν επηρεάσει και οι άλλες πολλές ταμπέλες που επηρεάζουν όλες τις γυναίκες».

Μιλώντας για τους καλεσμένους της – στους οποίους θα είναι και η Mariah Carey την επόμενη εβδομάδα – η Meghan είπε: «Όλοι κατά κάποιο τρόπο έχουν υποστεί το μεγαλύτερο βάρος των ετικετών που θα διαλέξουμε, και φυσικά ξέρω δύο πράγματα για αυτές τις ετικέτες εγώ ο ίδιος.’

Η Meghan, 41, και η Williams, 40, μοιράστηκαν επίσης προσωπικές ιστορίες για τους αγώνες που αντιμετώπισαν ως νέες μητέρες.

Σε ένα στάδιο, η Δούκισσα διηγήθηκε πώς ο γιος της Archie γλίτωσε από μια φωτιά στην κρεβατοκάμαρά του όπου υποτίθεται ότι κοιμόταν κατά τη διάρκεια της περιοδείας των Sussexes στη Νότια Αφρική.

Η τότε νταντά του Άρτσι, που ονομαζόταν μόνο Λόρεν, είχε πάρει την τεσσερισήμισι μηνών μαζί της, ενώ πήγε να πάρει ένα σνακ όταν, στο μεταξύ, η θερμάστρα στο νηπιαγωγείο έπιασε φωτιά.

Η Μέγκαν είπε: «Σε αυτό το διάστημα που πήγε κάτω, η θερμάστρα στο νηπιαγωγείο πήρε φωτιά. Δεν υπήρχε ανιχνευτής καπνού. Κάποιος μόλις μύρισε καπνό στο διάδρομο, μπήκε μέσα, έσβησε τη φωτιά. Υποτίθεται ότι κοιμόταν εκεί μέσα ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments