Focus

Η Gwyneth Paltrow δεν θα κέρδιζε το Όσκαρ και ευθύνεται ο Brad Pitt

Η Gwyneth Paltrow δεν θα κέρδιζε το Όσκαρ και ευθύνεται ο Brad Pitt

Πηγή Φωτογραφίας: POPSUGAR- Ireland Live

Οι δυο χολιγουντιανοί σταρ είχαν σχέση από το 1994 έως το 1997.

Αξέχαστη έχει μείνει η βραδιά των Όσκαρ του 1999 στην Gwyneth Paltrow αλλά και σε εμάς, χάρη στη νίκη της για την ερμηνεία της στην ταινία “Shakespeare In Love” και το ονειρικό φόρεμα στην απόχρωση της τσιχλόφουσκας από τον οίκο Ralph Lauren που επέλεξε να φορέσει.Και τη μεγάλη αυτή τιμή – ίσως πρόκειται για τη σημαντικότερη διάκριση στην καριέρα της – θα την έχανε και η αιτία θα ήταν ο Brad Pitt. Όπως εξομολογήθηκε πριν από καιρό στο Variety, εκείνη την περίοδο που το σενάριο έφτασε στα χέρια της, η ηθοποιός δεν ήταν σε θέση να το επεξεργαστεί.

Συνεπώς, αποφάσισε να αρνηθεί τον ρόλο

Ο λόγος ήταν ο πολύ άσχημος χωρισμός από τον Brad Pitt που είχε βιώσει εκείνη την περίοδο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σκεφτεί καθαρά. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 1994 μέχρι το 1997 και μάλιστα είχε αρραβωνιαστεί.

“Δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα αυτή τη στιγμή. Περνάω μία πολύ δύσκολη περίοδο”, θυμάται η Paltrow να λέει στον εαυτό της όταν οι σεναριογράφοι τής χτύπησαν την πόρτα. Ωστόσο, για καλή της τύχη, η εταιρεία παραγωγής Miramax (η πρώην εταιρεία του Harvey Weinstein) την προσέγγισε ξανά ύστερα από αρκετούς μήνες. Εκείνη τη φορά, ο χρόνος είχε κάνει τη δουλειά του, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να καταλάβει πως δεν έπρεπε να χάσει αυτή την ταινία. “Απλά δεν μπορούσα να το αφήσω”, δήλωσε η Paltrow για το σενάριο.

View this post on Instagram

A post shared by 90s Baby (@throwback.jpg)

Έτσι, λέγοντας το ναι, κατάφερε να αναμετρηθεί με τις Meryl Streep, Cate Blanchett, Emily Watson και Fernanda Montenegro για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και μάλιστα να το κερδίσει.

Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός έχει αποτραβηχτεί από τον κινηματογράφο, κάνοντας εμφανίσεις σε σειρές, νιώθοντας ευτυχισμένη με την εταιρεία της, Goop, στην οποία έχει αφοσιωθεί απόλυτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments