People

Ο Μικ δεν ξέχασε τον κολλητό του, Τσάρλι

Ο Μικ δεν ξέχασε τον κολλητό του, Τσάρλι

Πηγή Φωτογραφίας: Vulture- Loudwire

Στο αρχείο που ανέβασε, ο Μικ Τζάγκερ θυμήθηκε τις πιο στενές στιγμές που πέρασε με τον Τσάρλι

Για να τιμήσει τον θάνατο του κολλητού του στους Rolling Stones, ο Μικ Τζάγγερ κοινοποίησε ένα σύντομο, προσωπικό βίντεο μνήμης του Τσάρλι Γουάτς, που έφυγε, σαν χθες, πριν από ακριβώς ένα χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, ο θρυλικός και χειμαρρώδης Μικ Τζάγκερ απέτισε φόρο τιμής στον μετρημένο και με μια δόση συστολής να τον ακολουθεί, Τσάρλι Γουάτς. Ο Άγγλος τραγουδιστής δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες του ντράμερ των Rolling Stones. Το βίντεο συγκινητικό, ασπρόμαυρο, αυθεντικό, με μουσικό φόντο το «Till the Next Goodbye», από το διαχρονικό άλμπουμ της μπάντας, «It’s Only Rock n’ Roll», του μακρινού ‘74.

View this post on Instagram

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger)

Στο αρχείο που ανέβασε, ο Μικ Τζάγκερ θυμήθηκε τις πιο στενές στιγμές που πέρασε με τον Τσάρλι

Σε ένα απόσπασμα, ο Τσάρλι ακουμπάει στοργικά το κεφάλι του στον ώμο του Μικ. Κι ακολουθούν κι άλλες, περισσότερες φωτογραφίες, με τον ντράμερ να απολαμβάνει το τσιγάρο του, με ρούχα σκηνής, κάτι σαν «φόρμα εργασίας», να κάνει οικείους μορφασμούς του, να συζητά σε ένα restaurant. Κι ο Μικ γράφει στη λεζάντα: «Σήμερα, σκέφτομαι τον Τσάρλι». Προς το τέλος του βίντεο, ο μυθικός των Stones παίρνει τον λόγο για να μιλήσει για τη φιλία που τους ένωσε: «Μου λείπει ο Τσάρλι γιατί είχε αυτή την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ. Και ήμασταν και φίλοι εκτός μπάντας και βγαίναμε πολύ μαζί. Μας άρεσαν τα αθλήματα, πηγαίναμε να δούμε μαζί αγώνες ποδοσφαίρου, μας έλκυε πολύ το κρίκετ. Κι είχαμε και άλλα κοινά πάθη, πέρα ​​από τη μουσική. Μου λείπει πολύ ο Τσάρλι».

Ο Τσάρλι με τα δάκτυλα βιολιστή, με τη φίνα φιγούρα, με το πάθος του, το μέγα πάθος του για τα κρουστά, που τόσα λάτρεψε και αταλάντευτα υπηρέτησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments