Lifestyle

Η Jennifer Lopez δεν προσλαμβάνει στην δουλειά όσοι είναι στο ζώδιο Παρθένος

Η Jennifer Lopez δεν προσλαμβάνει στην δουλειά όσοι είναι στο ζώδιο Παρθένος

Πηγή Φωτογραφίας: Highsnobiety

Η αμφιλεγόμενη ιστορία που αφηγήθηκε η χορεύτρια και πρώην πρωταγωνίστρια του Glee, Heather Morris, για τη Λατίνα σούπερ σταρ.

Δεν είσαι μόνο εσύ που διαβάζεις τα ζώδια για να ξέρεις πώς θα κυλήσει η βδομάδα σου, αφού και η Jennifer Lopez φαίνεται να πιστεύει τους χάρτες και παίρνει τις αποφάσεις της με βάση την αστρολογία. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε μέσα από την αφήγηση της Heather Morris στο podacast του Justin Martindale, “Just Sayin”.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πιο αναλυτικά, η διάσημη χορεύτρια και πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς Glee, μοιράστηκε μία ιστορία για τη Λατίνα σούπερ σταρ σχετικά με μία οντισιόν, κατά την οποία η Lopez έψαχνε χορευτές για ένα από τα σόου της.

Όπως εξήγησε η Morris, η Lopez μπήκε στην αίθουσα ύστερα από μία ολόκληρη ημέρα που οι χορευτές “διαγωνίζονταν”, λέγοντάς τους: “Σας ευχαριστώ, παιδιά. Δουλέψατε πολύ σκληρά. Μπορείτε να σηκώσετε το χέρι σας, αν υπάρχει κάποιος Παρθένος στην αίθουσα”, ανέφερε η χορεύτρια και ηθοποιός για το περιστατικό. Τότε, η σούπερ σταρ ψιθύρισε κάτι στον βοηθό της και ευχαρίστησε όλους τους Παρθένους που συμμετείχαν στη διαδικασία, δείχνοντάς του την πόρτα.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η χορεύτρια, μάλιστα, είχε δηλώσει τη δυσαρέσκειά της προηγουμένως, επισημαίνοντας το πόσο δύσκολο είναι το επάγγελμά τους, όταν για παράδειγμα συμμετέχουν σε μία οντισιόν από τις 10 το πρωί έως τις 6 το βράδυ και μπορεί να μην τα καταφέρουν, χωρίς φυσικά να πληρωθούν.

Ωστόσο, όταν ο οικοδεσπότης του podcast, Justin Martindale, τη ρώτησε αν η ιστορία της ήταν αληθινή, η Morris αστειεύτηκε πως όλο το περιστατικό ήταν φήμες, από λόγια άλλων. Προς το παρόν, οι εκπρόσωποι της Lopez δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με την ιστορία, ούτε η Morris μάς έδωσε να καταλάβουμε αν πράγματι υπήρξε στους επιλαχόντες.

Οι μεταφυσικές ανησυχίες της Jennifer Lopez

Είναι γνωστό άλλωστε πως η star έχει ένα ιστορικό με τις προβλέψεις και τα μέντιουμ. Στο παρελθόν είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Rolling Stone πως πιστεύει στις προβλέψεις και επίσης είχε πει πως πηγή έμπνευσης για την επιτυχημένη περιοδεία της το 2012, Dance Again, ήταν ένα μέντιουμ. Επίσης να σημειωθεί πως τον τελευταιο καιρό έχει στενές επαφές με το μέντιουμ Jae Rae, τον οποίο γνωρισε το 2020.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Και εδώ έρχεται το ερώτημα, γιατί να διώξει η Jennifer τους χορευτές που ανήκαν στο ζώδιο της Παρθένου; Οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι πολλοί, για όσους ασχολούνται με την αστρολογία. Μπορεί να ήθελε απλώς να βγει από τη δύσκολη θέση και επειδή δεν μπορούσε να πάρει μια απόφαση, να ήταν και αυτό ένα κριτήριο για την επιλογή της. Βάση αστρολογίας πάντως Παρθένοι και Λιοντάρια ( η Lopez ειναι Λεών) ειναι δυο ζώδια που τα πάνε αρκετά καλά και είναι εύκολο να συμφωνήσουν.

Μάλιστα η JLo έχει πολλούς στενούς της συνεργάτες που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, ωστόσο σύμφωνα με φήμες η σχέση της με τον πρώην της Marc Anthony, ο οποίος είναι Παρθένος, δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments