Trash

Snik-Γιώτα Ιωαννίδου: Φήμες τους θέλουν να έχουν παντρευτεί στο Παρίσι

Snik-Γιώτα Ιωαννίδου: Φήμες τους θέλουν να έχουν παντρευτεί στο Παρίσι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Snik-Γιώτα Ιωαννίδου: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν μυστικό γάμο

Ο Snik μάλλον πήρε την απόφαση να σοβαρευτεί και έκανε πρόταση γάμου στην συντροφό  του Γιώτα Ιωαννίδου της οποίας το χέρι κοσμεί εδώ και λίγες μέρες ένα υπέροχο μονόπετρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώτα Ιωαννίδου (@giwta_iwannidou)

Γι’ αυτό και έχουν οργιάσει τις τελευταίες μέρες οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να αρραβωνιάστηκαν στο Παρίσι το οποίο επισκέφτηκαν προσφάτως ή ακόμη και να έκαναν μυστικό γάμο.

Μία φωτογραφία μάλιστα που μοιράστηκε εκείνη με τους διαδικτυακούς της φίλους στην οποία απεικονίζεται η ίδια να φοράει το υπέροχο μονόπετρο στο χέρι πυροδότησε αυτές τις φήμες.

Σε αυτήν, η Γιώτα έχει σηκώσει το χέρι όπου φοράει το δαχτυλίδι και με νάζι βγάζει φωτογραφία ενώ ο Snik βρίσκεται ακριβώς πίσω της.

Όπως και να έχει πάντως, το δαχτυλίδι στο χέρι της Γιώτας Ιωαννίδου υποδεικνύει ότι το ζευγάρι έχει πάρει απόφαση να ζήσει μια κοινή ζωή παρ’ όλο που κανένας από τους δύο δεν έχει πει το οτιδήποτε για τα μελλοντικά τους σχέδια.

Πάντως, ο Snik μετά την ανάρτηση της παραπάνω φωτογραφίας στη Γκαλερί Λαφαγιέτ στο Παρίσι από την αγαπημένη του, την έκανε repost προσθέτοντας δύο emoji, ένα με ένα μονόπετρο και μία φατσούλα με καρδούλες…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments