Lifestyle

Ιωάννα Χιωτίνη: Το brazilian μαγιό που άφηνε τα πάντα στη… φαντασία

Ιωάννα Χιωτίνη: Το brazilian μαγιό που άφηνε τα πάντα στη… φαντασία

Πηγή Φωτογραφίας: koolnews, On Wellness

Ιωάννα Χιωτίνη: Η Ιόλη Χιωτίνη βάλθηκε να "διαλύσει" το Instagram με τις σέξι φωτογραφίες της, μετατρέποντας απλά την Ιθάκη και το Ιόνιο Πέλαγος ως απλό φόντο

Η Ιόλη Χιωτίνη βάλθηκε να “διαλύσει” το Instagram με τις σέξι φωτογραφίες της, μετατρέποντας απλά την Ιθάκη και το Ιόνιο Πέλαγος ως απλό φόντο.

Η όμορφη αρχιτεκτόνισσα εσωτερικών χώρων, που μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Cash or Trash, αναδείχθηκε το πρόσωπό της προηγούμενης τηλεοπτικής χρονιάς και κέρδισε σχεδόν 230.000 ακόλουθους στο instagram!

Μόνο κατά τη χθεσινή ημέρα κέρδισε 50.000 νέους followers από τη δημοσίευση όπου είδατε πρώτη φορά την Ιόλη Χιωτίνη με το μαγιό της!

Σήμερα πάμε για νέο ρεκόρ αφού Ιόλη Χιωτίνη ποζάρει τoπλες αλλά και με brazilian μαγιό

Συγκεκριμένα στα νέα ενσταντανέ που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ιόλη φαίνεται χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό να κάνει κανό, ενώ όταν ξαπλώνει αποκαλύπτεται ότι φοράει ένα εντυπωσιακό Brazilian μαγιό το οποίο χάνεται στα καλοσμιλεμενα oπίσθιά της!

Όσο για το βράδυ η όμορφη αρχιτέκτων εντυπωσιάζει με ένα color Blocking ντύσιμο αφού φοράει κίτρινο μπλουζάκι και φούξια μίνι φούστα και από κάτω αθλητικά παπούτσια!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments