Lifestyle

Ηλίας Βρεττός: Σε λίγες μέρες ντύνεται γαμπρός

Ηλίας Βρεττός: Σε λίγες μέρες ντύνεται γαμπρός

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Ηλίας Βρεττός: Ο τραγουδιστής βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σε λίγες μέρες ο Ηλίας Βρεττός και η γυναίκα της ζωής του Αναστασία Δεληγιάννη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

View this post on Instagram

A post shared by Ilias Vrettos ♪ (@vrettos_ilias)

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και αποφάσισε να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και να παντρευτεί σε στενό κύκλο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ηλία Βρεττού, την Εύβοια αλλά η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί από κανέναν τους δύο.

Πάντως ο τραγουδιστής δείχνει να ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα. Χαρακτηριστικό είναι πως λίγο πριν παντρευτεί έκανε μία ανάρτηση στο Instagram και έγραψε: «Λίγες μέρες μείνανε μάτια μου γλυκά…», με τους followers του να του εύχονται: «Η ώρα η καλή».

Τι είχε πει ο Ηλίας Βρεττός για το πότε θα γίνει ο γάμος του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ο γάμος ισχύει και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

«Τα δημοσιεύματα περί γάμου που είχαν κυκλοφορήσει έφεραν και εμένα και τη σύντροφό μου σε μια αμηχανία διότι δεν ήταν ακόμη κανονισμένα τα πράγματα. Πλέον μπορώ να το ανακοινώσω και επίσημα, παντρεύομαι στις αρχές του Σεπτέμβρη και αυτός είναι ο λόγος που μίλησα και για συγκυριακή στιγμή στο τραγούδι μας. Είχα πει ότι όταν είναι σίγουρο θα το πει, αυτή τη στιγμή που έχουν δρομολογηθεί τα πάντα δεν έχω λόγο να μην σας το αποκαλύψω», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Επειδή η Αναστασία έχει αλλεργία με τη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε κλειστό κύκλο. Έχω μια σχέση που με ισορροπεί με έναν άνθρωπο που είναι σε πολλά αντίθετος από μένα και αυτή η αντίθεση είναι αυτή που μας δένει. Έκανα πρόταση γάμου, όλα έγιναν με παραδοσιακό τρόπο. Όλα θα γίνουν με τη σωστή σειρά των πραγμάτων. Ο γάμος θα γίνει στην Εύβοια σε πολύ στενό κύκλο και όπως το έχουμε φανταστεί και οι δυο μας», αποκάλυψε ο Ηλίας Βρεττός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments