Lifestyle

Πάβελ Νέντβεντ: Χορεύει αγκαλιά με τρεις ημίγυμνες γυναίκες και τις θωπεύει στο στήθος

Πάβελ Νέντβεντ: Χορεύει αγκαλιά με τρεις ημίγυμνες γυναίκες και τις θωπεύει στο στήθος

Πηγή Φωτογραφίας: Kicker

Πάβελ Νέντβεντ: 'Ενα βίντεο κυκλοφόρησε που καίει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ, έγινε νούμεορ ένα τρέντ στο διαδίκτυο καθώς κυκλοφορεί ένα προσωπικό του βίντεο να χορεύει με τρεις ημίγυμνες γυναίκες και να τις θωπεύει στο στήθος.

Ο Νέντβεντ είναι ελεύθερος, καθώς με την πρώτη γυναίκα του είχε πάρει διαζύγιο, ωστόσο τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι έχει σχέση με την τραγουδίστρια και ηθοποιό, Ντάρα Ρόλινς.

Ο  Nedved αποκάλυψε το τελευταίο απόκτημα της Γιουβέντους, τον Arkadiuz Milik, καθώς ο σύλλογος προσπαθούσε να ενισχύσει τις επιθετικές του επιλογές λίγες μέρες πριν να κλείσει η μεταγραφική περίοδος.Ο Nedvěd, νικητής της Χρυσής Μπάλας το 2003, πιστεύει ότι ο Μανέ βρίσκεται σε παρόμοια θέση που βίωσε πριν από 19 χρόνια, όταν συναγωνίστηκε με τους Βραζιλιάνους σπουδαίους Ρονάλντο και Ροναλντίνιο καθώς και με τους Γάλλους Ζιντάν και Τιερί Ανρί για το πολυπόθητο βραβείο. Παρά τη φόρμα των ανταγωνιστών του Μανέ, ο πρώην διεθνής της Τσεχίας πιστεύει ότι ο φυλαχτός της Λίβερπουλ αξίζει  το βραβείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments