Trash

Lena Nersesian: “Είμαι υπερβολικά όμορφη για να πάω το παιδί μου στον παιδικό”

Lena Nersesian: “Είμαι υπερβολικά όμορφη για να πάω το παιδί μου στον παιδικό”

Πηγή Φωτογραφίας: YouTube -Lena The Plug

Lena Nersesian: «Έχω την αίσθηση πως νομίζουν ότι θα γδυθώ και θα κάνω σεξ με τους άντρες τους μπροστά στα μάτια τους έτσι και δεν παρακολουθούν κάθε μου κίνηση»

Μία γνωστή influencer στο Instagram μίλησε για το δράμα που ζει τους τελευταίους μήνες όταν πηγαίνει την κόρη της στον παιδικό σταθμό λόγω του εντυπωσιακού μπούστου που διαθέτει.

View this post on Instagram

A post shared by Lena (leh-nuh) Nersesian (@lena.the.mom)

Με πάνω από μισό εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram και περίπου τους τριπλάσιους στο YouTube, η Lena Nersesian έχει καταφέρει να βγάζει τα προς το ζην ως influencer, ωστόσο η εξωτερική της ομορφιά, σύμφωνα με τα λεγομενά της της δημιουργούν ένα ιδιαίτερο πρόβλημα.Όπως είπε, είναι μάλλον… υπερβολικά όμορφη για να πάει την κόρη της στον παιδικό σταθμό, με τις υπόλοιπες μητέρες να της ρίχνουν «δολοφονικά βλέμματα».

«Έχω την αίσθηση πως νομίζουν ότι θα γδυθώ και θα κάνω σεξ με τους άντρες τους μπροστά στα μάτια τους έτσι και δεν παρακολουθούν κάθε μου κίνηση» είπε συγκεκριμένα, τονίζοντας πως «δεν είμαι ο άνθρωπος που θα καταστρέψει ένα σπιτικό. Είμαι επιτυχημένη blogger και επιχειρηματίας, έχτισα όσα έχω από το τίποτα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments