Lifestyle

Η Emily Ratajkowski υποστηρίζει την Amber Heard: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από το να είσαι γυναίκα»

Η Emily Ratajkowski υποστηρίζει την Amber Heard: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από το να είσαι γυναίκα»

Πηγή Φωτογραφίας: FandomWire

Η Ratajkowski ήταν στο παρελθόν μία από τις πολλές διασημότητες που είχαν δείξει υποστήριξη για τη Heard μέσω των social media

Το supermodel Emily Ratajkowski υποστήριξε δημόσια σην ηθοποιό Amber Heard καθώς απαρίθμησε όλους τους λόγους για τους οποίους είναι «Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από το να είσαι γυναίκα» το 2022.

Η Χερντ έχει γίνει αντικείμενο μαζικής κριτικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως αποτέλεσμα της δημόσιας δικαστικής της μάχης με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ. Μετά από μια δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση στη Βιρτζίνια, μια κριτική επιτροπή τον Ιούνιο επιδίκασε στον Depp 10 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση και 5 εκατομμύρια δολάρια σε τιμωρητική αποζημίωση. Ενώ η Heard, έλαβε 2 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

Η Ratajkowski ήταν στο παρελθόν μία από τις πολλές διασημότητες που είχαν δείξει υποστήριξη για τη Heard μέσω των social media, αλλά το τελευταίο της βίντεο στο TikTok έκανε ξεκάθαρη τη θέση της σε όλους.

@emrataits 2022 and its getting even SCARIER to be a woman

♬ original sound – ʚ ᵛᵅⁿⁿⁱᵉ ɞ

Το Σαββατοκύριακο, το μοντέλο μοιράστηκε ένα βίντεο έξι δευτερολέπτων με τη συνοδευτική λεζάντα: «Είναι 2022 και γίνεται ακόμα ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ να είσαι γυναίκα».

Μέσα στο κλιπ, συγχρονίζει τα χείλη και γράφει στην οθόνη ότι «δεν φοβάμαι [λιοντάρια] και [τίγρεις] και [αρκούδες]», προτού μοιραστεί μια λίστα με αυτά που φοβάται.

Η πλειονότητα των σχολίων στο βίντεο του Ratajkowski ήταν από υποστηρικτές υπέρ της Heard που χειροκρότησαν το μοντέλο που μίλησε ανοιχτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments