Lifestyle

Μπήκε πωλητήριο στο πολυτελές σπίτι όπου διέμενε ο Kanye West επί 15 χρόνια πριν παντρευτεί την Κιμ

Μπήκε πωλητήριο στο πολυτελές σπίτι όπου διέμενε ο Kanye West επί 15 χρόνια πριν παντρευτεί την Κιμ

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter-@enews

Πρόκειται για το σπίτι το οποίο είχε αγοράσει στην πρώτη του μεγάλη επιτυχία, το 2003, όταν είχε αρχίσει να αγγίζει την κορυφή και η φήμη του να εξαπλώνεται διεθνώς.

Ας γυρίσουμε πίσω στο 2003, πολύ πριν ο Ye (το γένος Kanye West) κοσμούσε τα εξώφυλλα του περιοδικού Forbes και πριν καν κυκλοφορήσει το πρώτο του στούντιο άλμπουμ. Μία από τις πρώτες υπερβολές του μεγιστάνα με έδρα το Σικάγο ως επιτυχημένος μουσικός παραγωγός ήταν αυτό το σπίτι στο Χόλιγουντ Χιλς, το οποίο αγόρασε για περίπου 1,8 εκατομμύρια δολάρια τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Τοποθετημένο ακριβώς πάνω από τη λεωφόρο Hollywood και ακριβώς κάτω από το όρος Όλυμπος κοντά στο ανατολικό άκρο του Sunset Strip του L.A., το σύγχρονο σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια σε 4.200 τετραγωνικά πόδια πολυεπίπεδου καθιστικού.

Ο Γουέστ σύντομα έδωσε στο ακίνητο μια μπρουταλιστική απόχρωση με το χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό του στυλ και συνέχισε να ζει εκεί καθώς η φήμη του και τα υπόλοιπα των τραπεζικών του λογαριασμών διογκώθηκαν. Κατέληξε να κρατήσει το ακίνητο για πολύ καιρό, ειδικά σύμφωνα με τα πρότυπα των διασημοτήτων.Να αναφέρουμε κάπου εδώ, πως η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει δικό της μπάνιο και βεράντα μ’ εξωτερικό καθιστικό, τη στιγμή που τα ξύλινα πατώματα έχουν την τιμητική τους. Μάλιστα, βλέπουμε πως ο φυσικός φωτισμός γίνεται ένα από τα σημαντικότερα highlights του σπιτιού, γεγονός που κάνει κάθε χώρο να δείχνει μεγαλύτερος απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Κατά τη διάρκεια των 15 χρόνων ιδιοκτησίας του, ο West έμεινε στο σπίτι ως εργένης και αργότερα το μοιράστηκε για λίγο με την Kim Kardashian. Το ζευγάρι σύντομα μετακόμισε σε μια ακριβή έπαυλη Bel Air, αν και σύμφωνα με πληροφορίες κράτησαν το ακίνητο στο Hollywood Hills στο χαρτοφυλάκιό τους επειδή η Kardashian το χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικό χώρο για την γκαρνταρόμπας της. (Οχι σοβαρά.)

Μόλις ολοκληρώθηκε τελικά το νέο τους μέγα-συγκρότημα Hidden Hills, το ακίνητο Kardashian-West Hollywood πουλήθηκε για κάτι λιγότερο από 3 εκατομμύρια δολάρια στον σημερινό ιδιοκτήτη του – τον Rufus Hankey, γιο του τοπικού δισεκατομμυριούχου Don Hankey. Φαίνεται ότι ο Hankey έχει αλλάξει ελάχιστα σχετικά με το σπίτι του Kanye.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments