Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ήρθε στην Ελλάδα και υπογράφει ο Μπιέλ

Ολυμπιακός: Ήρθε στην Ελλάδα και υπογράφει ο Μπιέλ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολυμπιακός: Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (31/08) ο Πεπ Μπιέλ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (31/08) ο Πεπ Μπιέλ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός μέσος της Κοπεγχάγης θα περάσει το πρωί της Πέμπτης (1/9) από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις κι αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα μεταβεί εν συνεχεία στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στο εφετινό πρωτάθλημα της Δανίας, το οποίο έχει ξεκινήσει από τις 17/07, ο Μπιέλ έπαιξε βασικός και στα 7 ματς, σκοράροντας 5 γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Ήταν στην αρχική ενδεκάδα και των δύο ματς που έδωσε η ομάδα του Κάρλος Ζέκα με την Τραμπζονσπόρ, μέσα από τα οποία οι Δανοί πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στους ομίλους του Champions League.

Συνολικά μετρά 128 συμμετοχές με την Κοπεγχάγη σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 32 γκολ και 28 ασίστ. Είχε σκοράρει, μάλιστα, και στα δύο ματς της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League της περασμένης περιόδου.

Ο Μπιελ εντάχθηκε στο δυναμικό της σκανδιναβικής ομάδας από την Σαραγόσα έναντι 5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί στη Β΄ ομάδα των Μαγιόρκα και Ράγιο Βαγιεκάνο, στην Αλμουντεβάρ και στην Ντεπορτίβο Αραγκόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments