Trash

Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει φώτοσοπ ακόμη και στον λαιμό της

Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει φώτοσοπ ακόμη και στον λαιμό της

Πηγή Φωτογραφίας: Page Six

Το Viral βίντεο στο TikTok αποδεικνύει ότι τα πρότυπα ομορφιάς που πλασάρει η Kardashian δεν είναι εφικτά ούτε καν για τις ίδιες τις Kardashians -Φιλική συμβουλή όταν πρόκειται για τις Καρντάσιανς, μην εμπιστεύεστε αυτό που βλέπετε — οπότε μην αισθάνεστε άσχημα με τον εαυτό σας!

Αν και δεν είναι μυστικό ότι οι Kardashians είναι γνωστές για την επεξεργασία και το φιλτράρισμα των φωτογραφιών τους για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή η πρόσφατη viral σύγκριση του TikTok για την τελευταία αποτυχία στο Photoshop της Kim Kardashian είναι σκανδαλώδης.

Η Kardashian, η οποία έχει διαβεβαιώσει τους οπαδούς της ότι τα πρότυπα ομορφιάς που παρουσιάζει είναι εφικτά, πρόσφατα επεξεργάστηκε μια φωτογραφία της που αποδεικνύει ότι κανείς δεν μπορεί να αποκτήσει πραγματικά τη φυσική της εμφάνιση – ούτε καν η ίδια η Kim. Έσβησε τον λαιμό της και τον μίκρυνε.

@caroline_in_thecity Nerd out with me and test your media literacy skills! Can you tell what is fake in this image? #medialiteracy #photoshopskillsonfleek #carolinesediting #photoshopgametime #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound – Caroline In The City

Η φωτογράφος Caroline (@caroline_in_thecity στο TikTok) ξεκινά το βίντεό της επισημαίνοντας την “περίεργη” επεξεργασία δείχνοντας τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Kim και συγκρίνοντας το βίντεο της στην ίδια πόζα, στην ίδια εκδήλωση, την ίδια ακριβώς στιγμή που τραβήχτηκε και η φωτογραφία.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments