Αθλητισμός

Σέλτικ: Περίπατος το “Old firm” με τη Ρέιντζερς

Σέλτικ: Περίπατος το “Old firm” με τη Ρέιντζερς

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter CelticFC

Σέλτικ: Πραγματοποιώντας καταιγιστική εμφάνιση, ιδίως στο πρώτο μέρος, η Σέλτικ μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι της Γλασκόβης, διαλύοντας με 4-0 τη Ρέιντζερς

Πραγματοποιώντας καταιγιστική εμφάνιση, ιδίως στο πρώτο μέρος, η Σέλτικ μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι της Γλασκόβης, διαλύοντας με 4-0 τη Ρέιντζερς.

Έπειτα από έξι αγώνες, η ομάδα του Άνγκε Ποστέκογλου έχει πάρει ήδη διαφορά πέντε βαθμών από την «αιώνια» αντίπαλο που είχε για μοιραίους τον τερματοφύλακα Τζον ΜακΛάφλιν και τον Αντόνιο Τσόλακ.

Κι αυτό ενώ ο αρχισκόρερ της Σέλτικ Κιόγκο Φουρουγιάσι τραυματίστηκε μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να περνάει στη θέση του και να βοηθάει τα μέγιστα.

Τρία λεπτά μετά, με συρτό σουτ ο Λιέλ Αμπαντά άνοιξε το σκορ για τους «Κέλτες». Στο 22’ ο Τσόλακ έπρεπε απλά να… φυσήξει την μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα του Τζο Χαρτ, ωστόσο απέτυχε και οι «Γκερς» το πλήρωσαν. Στο ημίωρο, ο Ματ Ο’Ράιλι βρήκε με υπέροχη κάθετη πάσα τον Ζότα που πλάσαρε τον ΜακΛάφλιν για το 2-0.

Κι αφού ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ απέτυχε άλλες δυο φορές μέσα σε ένα δίλεπτο, ήρθε και το 3-0 για τη Σέλτικ, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αμπαντά.

Ο 20χρονος Ισραηλινός έφτασε τα έξι γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο 78’, από δώρο του ΜακΛάφλιν, ο Ρος Τέρνμπουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments