Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Της… έκλεισε το σπίτι της Ιταλίας η τρομερή Εθνική

Εθνική Ελλάδος: Της… έκλεισε το σπίτι της Ιταλίας η τρομερή Εθνική

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εθνική Ελλάδος: Η Ελλάδα είχε ψυχή στο τέλος και άντεξε την αντεπίθεση της Ιταλίας και έκανε το 2/2 επικρατώντας με 85-81

Η Ελλάδα είχε ψυχή στο τέλος και άντεξε την αντεπίθεση της Ιταλίας και έκανε το 2/2 επικρατώντας με 85-81.  Η «γαλανόλευκη» νίκησε την καλοστημένη “σκουάντρα ατζούρα” και απέδειξε πως μπορεί να βγάζει… άσους από το μανίκι της. Κι αυτό γιατί ο ομοσπονδιακός τεχνικός έβγαλε διαφορετικούς παίκτες με μεγάλο ρόλο στο προσκήνιο και κράτησε την «επίσημη αγαπημένη» σε θέση οδηγού για 40′, απέναντι σε μια ομάδα με κορμιά, σουτέρ και ένα γεμάτο γήπεδο στο πλευρό της.

Η Ελλάδα δεν είχε ξανά στη διάθεσή της τον Κώστα Αντετοκούνμπο, είδε τον Γιώργο Παπαγιάννη να γυρίζει για λίγα λεπτά και κλήθηκε να παίξει απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Όμως, έκανε αυτό που μαθαίνει να κάνει με συνέπεια: κέρδισε και χαμογέλασε στο τέλος. Μάλιστα, ουδέποτε έχασε το προβάδισμα στο σκορ, από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, ενώ βρήκε 24π. στο «ανοιχτό γήπεδο» που τείνει να γίνει η αγαπημένη της συνήθεια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά μυθικός (25π., 11ρ., 3ασ., 3κλ.), ο Τάιλερ Ντόρσεϊ… βομβάρδιζε το ιταλικό καλάθι (23π. με 6/10 τρίποντα), ενώ ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν εκεί όταν χρειάστηκε (13π., 5ρ.). Σε σχέση με το παιχνίδι με την Κροατία, περισσότεροι Έλληνες διεθνές έκαναν step up και βοήθησαν να έρθει το 2-0, που στέλνει τη «γαλανόλευκη»… καρφί στο Βερολίνο ως πρώτη από τον όμιλό της.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 47-40, 71-57, 85-81.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments