Trash

Η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτει από ποιον άνδρα έχασε την παρθενιά της

Η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτει από ποιον άνδρα έχασε την παρθενιά της

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Άντζελα Δημητρίου: «Έχω την φωτογραφία του στο πορτοφόλι μου»

Πριν από μερικά χρόνια η Άντζελα Δημητρίου είχε παραχωρήσει μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και  μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πρώτο άντρα της ζωής της.

Η τραγουδίστρια τόνισε ότι ήταν ο δερματέμπορος Θωμάς Παπαδόπουλος:

«Ο πρώτος έρωτας και το πρώτο φιλί δεν ξεχνιούνται ποτέ. Έχω στο πορτοφόλι μου τη φωτογραφία του ακόμα. Ήμουν 18 ετών τότε. Αυτός με έκανε γυναίκα» εξομολογήθηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Dimitriou (@angeladimitriou_official)

Ο πατέρας της και η σχέση της με τους γκέι

«Ο πατέρας μου έφυγε και μας παράτησε. Τα περισσότερα λάθη στα κορίτσια γίνονται γιατί δεν έχουν τον πατέρα δίπλα τους. Έφαγα πολλά “χαστούκια” γιατί έβλεπαν ότι εγώ ζητάω τον πατέρα και αυτό το εκμεταλλεύονταν. Από μικρή πήρα τα ηνία στα χέρια μου και μεγάλωσα την οικογένειά μου με τη μητέρα μου που ήμασταν τρία παιδιά. Δούλεψα σε εργοστάσιο, κορδελιάστρα πριν βγω στο πάλκο. Μόνο δημοτικό έχω βγάλει. Δεν συνέχισα το σχολείο γιατί έπρεπε να κάνω νυχτερινό. Κάποιες φορές ούτε ψωμί δεν είχαμε να φάμε.

Υποστήριξε ότι οι καλύτεροι φίλοι της είναι γκέι γιατί, όπως είπε, «είναι αγνές ψυχές. Είναι πιο άντρες από τους άντρες γιατί ό,τι πρέπει να σου πουν, θα στο πούνε». Αποκάλυψε, δε, ότι «εμένα μου έτυχε να έχω στο πλευρό μου κάποιον που είχε διπλή ζωή. Δεν το έμαθα αλλά το είδα. Ήμουν στην κρεβατοκάμαρα και ο άλλος έβλεπε ταινία με τον “φίλο” του στο σαλόνι. Η πρώτη αντίδραση ήταν να τα σπάσω όλα και να βγω στο δρόμο να φωνάξω βοήθεια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments