Πολιτισμός

Ο Harry Styles στην Νέα Υόρκη ερμηνεύει live τη νέα μεγάλη επιτυχία του

Ο Harry Styles στην Νέα Υόρκη ερμηνεύει live τη νέα μεγάλη επιτυχία του

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter-@harrytourhq

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι "Late Night Talking", το οποίο συγκαταλέγεται στον ολοκαίνουριο δίσκο με τίτλο "Harry's House"

Ο Harry Styles είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, με το στιλ του να γίνεται συνεχώς talk of the town! Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ετών, το οποίο δε σταματά να μας εκπλήσσει συνεχώς μέσα από τις εμφανίσεις του, αλλά και τα νέα επαγγελματικά βήματα στα οποία προχωρά.

Πρόσφατο παράδειγμα αποτελούν οι ultra fashionable εμφανίσεις του στο φετινό Venice Film Festival. Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι “Late Night Talking”, το οποίο συγκαταλέγεται στον ολοκαίνουριο δίσκο με τίτλο “Harry’s House”, το οποίο ερμήνευσε ζωντανά στην πρόσφατα συναυλία που παραχώρησε στη Νέα Υόρκη.

Άναυδοι οι θαυμαστές του Harry Styles (Χάρι Στάιλς) με ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στο οποίο φαίνεται να φτύνει τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία “Don’t Worry Darling” Chris Pine (Κρις Πάιν) κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Βενετίας.

Έκπληκτος φαίνεται και ο ηθοποιός του Star Trek, ο οποίος κοιτά κάτω και φέρεται να γελά με ειρωνεία ενώ ορισμένοι σημειώνουν πως “απλώς έψαχνε τα γυαλιά που βρίσκονταν ανάμεσα στα πόδια του”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments