Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Mε άνεση στους “16” η Εθνική – Ανησυχία για τον Giannis

Εθνική Ελλάδος: Mε άνεση στους “16” η Εθνική – Ανησυχία για τον Giannis

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εθνική Ελλάδος: Χωρίς να... ιδρώσει ιδιαίτερα και κάνοντας συνεχές rotation η Εθνική ομάδα πήρε εύκολα τη νίκη με 69-90 κόντρα στην Εσθονία

Χωρίς να… ιδρώσει ιδιαίτερα και κάνοντας συνεχές rotation η Εθνική ομάδα πήρε εύκολα τη νίκη με 69-90 κόντρα στην Εσθονία και έκλεισε τον όμιλο με 5 στα 5 και πλέον περιμένει την αντίπαλο της στους “16” της διοργάνωσης στο Βερολίνο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχοντας το μυαλό από το 24΄ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και δεν επέστρεψε στο παρκέ, δημιουργώντας ανησυχία στο «γαλανόλευκο στρατόπεδο», ενόψει της αναμέτρησης στη φάση των «16», λογικά απέναντι στην Φινλανδία.

H διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αποτυπώθηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο παρκέ, με την Εθνική Ανδρών να εξασφαλίζει γρήγορα μία διαφορά, δίνοντας της στην τρίτη περίοδο μη αναστρέψιμες διαστάσεις, απέναντι σε μία Εσθονία, η οποία με ρεκόρ 1-4 είπε «αντίο» από την 5η θέση του 3ου ομίλου στο εφετινό Ευρωμπάσκετ.

Παρά τον τραυματισμό του στην τρίτη περίοδο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 25 πόντους, ενώ 11 πρόσθεσε ο έτερος διψήφιος της Εθνικής, Κώστας Σλούκας. Από την Εσθονία, προσπάθησε ο Σιμ-Σάντερ Βένε με 19 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-27, 36-51, 49-77, 69-90

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments