Κόσμος

Κάρολος Γ’: «Μια μεγάλη στιγμή θλίψης» για μένα

Κάρολος Γ’: «Μια μεγάλη στιγμή θλίψης» για μένα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο κυρίαρχος του Ηνωμένου Βασιλείου, Κάρολος, ανέφερε σε δήλωση ότι ο θάνατος της μητέρας του, Ελισάβετ Β', η οποία πέθανε στη Σκωτία, αποτελεί «μια μεγάλη στιγμή θλίψης»

Ο κυρίαρχος του Ηνωμένου Βασιλείου, Κάρολος, ανέφερε σε δήλωση που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι ο θάνατος της μητέρας του, Ελισάβετ Β’, η οποία πέθανε στη Σκωτία, αποτελεί «μια μεγάλη στιγμή θλίψης».

«Ο θάνατος της αγαπημένης μου μητέρας, της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας, είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου», ανέφερε ο Κάρολος στη δήλωση.

Μανώλης Σταυρουλάκης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Μανώλης Σταυρουλάκης
Ο Μανώλης Σταυρουλάκης γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα, με καταγωγή από τον Νομό Χανίων. Είναι απόφοιτος του Πρότυπου Κλασικού Λυκείου της Σχολής Αναβρύτων Κηφισιάς και πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας. Πραγματοποίησε, ως αριστούχος υπότροφος, μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επιστήμη και, εν συνεχεία, αναγορεύθηκε ομόφωνα αριστούχος Διδάκτωρ της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει πραγματοποιήσει Μεταδιδακτορική Έρευνα (PostDoc) στις Διεθνείς Σχέσεις και την Πολιτική Επιστήμη, με έμφαση στην Πολιτική Θεωρία. Έχει διδάξει, ως εντεταλμένος καθηγητής του Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord, Πολιτειολογία και Διεθνείς σχέσεις. Διδάσκει Πολιτική Επιστήμη στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Μελέτες του έχουν φιλοξενηθεί σε επιστημονικές επιθεωρήσεις και έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά έντυπα. Τα ενδιαφέροντά του εστιάζουν στην ελληνική πολιτική ζωή, την πολιτική θεωρία και τις διεθνείς σχέσεις.