Κόσμος

Πετρέλαιο: Ποιες χώρες εξετάζουν συμμετοχή στο πλαφόν στην τιμή

Πετρέλαιο: Ποιες χώρες εξετάζουν συμμετοχή στο πλαφόν στην τιμή

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Πετρέλαιο: "Ορισμένες χώρες που εισάγουν πετρέλαιο εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο σχέδιο της ομάδας της G7 να επιβάλει πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου", δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Γουάλι Αντεγιέμο

“Ορισμένες χώρες που εισάγουν πετρέλαιο εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο σχέδιο της ομάδας της G7 να επιβάλει πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου”, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Γουάλι Αντεγιέμο, προσθέτοντας ότι η ομάδα της G7 θα ανακοινώσει σχετικές οδηγίες τις προσεχείς μέρες.

Ο Αντεγιέμο σε συνέντευξή του στο Yahoo! News, δήλωσε επίσης ότι η Ινδία συμφώνησε να συνεχίσει τις συνομιλίες σχετικά με το αν θα συμμετάσχει στην πρωτοβουλία για το ανώτατο όριο τιμών και ότι η Ουάσινγκτον ελπίζει ότι και η Κίνα θα το εξετάσει.

Οι οδηγίες, προσέθεσε ο Αντεγιέμο, θα κατευθύνουν τους εισαγωγείς για το πώς θα χρησιμοποιούν χρηματοπιστωτικά προϊόντα και να μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο, εφόσον η τιμή θα είναι κάτω από το συμφωνηθέν ανώτατο όριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments