Trash

Κωνσταντίνος Αργυρός: Σχημάτισε μια καρδιά για τις θαυμάστριες του στα κύματα και εντυπωσίασε

Κωνσταντίνος Αργυρός: Σχημάτισε μια καρδιά για τις θαυμάστριες του στα κύματα και εντυπωσίασε

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο τραγουδιστής λατρεύει τα watersports

Ο δημοφιλής τραγουδιστής όποτε βρει χρόνο από την περιοδεία του ανά την Ελλάδα σπεύδει να κάνει τις βουτιές του και φυσικά δε χάνει την ευκαιρία να κάνει τα αγαπημένα του water sports.

Αυτή τη φορά ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου κάνει jet ski.

Το εντυπωσιακό όμως είναι τι γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατάφερε να «σκίσει» τα κύματα σχηματίζοντας μια…καρδιά!

«Μπορεί να μη το κατάφερα ακριβώς αλλά θα τα καταφέρω.. ❤️», έγραψε κάτω από την ανάρτησή του.

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε μια guest εμφάνιση στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Κύπρο και με τον ξέφρενο χορό του έγινε viral στο TikTok και σε όλα τα social media.

Στο πλαίσιο του Eleftheros Tour ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε τη σκηνή με τη Josephine, τον FY και τους Kings στο Τσίριο Στάδιο Λεμεσού, με τον Σάκη Ρουβά να κάνει guest και να “απογειώνει” τη μουσική βραδιά με τις επιτυχίες του.

Ο Σάκης ξέρουμε ότι δεν βασίζεται μόνο στις ερμηνείες του, αλλά και στις χορευτικές του ικανότητες, καθώς όταν βγαίνει στη σκηνή ξέρει να κάνει δικό του το stage και τον κόσμο να ενθουσιάζεται από τα εντυπωσιακά act του.

Η αστείρευτη ενέργεια του pop star είναι πηγαία και αυτό έδειξε ακόμη μια φορά, όταν χόρεψε ξέφρενα και μέσα από την ψυχή του στη σκηνή. Ο κόσμος τραβούσε βίντεο και δεν γινόταν να μην ανεβάσει τα βίντεο στα social media.

@solon_ast Μια χαρά είσαι Σάκη μου, πάνε μίλα της#fyp #joke #foryou #cyprus #limassol #argiros #sakis #funny ♬ Sexy Bitch (feat. Akon) – David Guetta

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments