Lifestyle

Η Chiara Ferragni παίρνει θέση για τις εκλογές: “Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί στις 25 Σεπτεμβρίου”

Η Chiara Ferragni παίρνει θέση για τις εκλογές: “Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί στις 25 Σεπτεμβρίου”

Πηγή Φωτογραφίας: SASSY DAILY

«Κάνε τη φωνή σου να ακουστεί στις 25 Σεπτεμβρίου - Αντιφασιστική, αντιρατσιστική και υποστηρικτική προς την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+»

Η Chiara Ferragni (ξανά) παίρνει θέση για τις πολιτικές εκλογές. Στα τέλη Αυγούστου, επιτέθηκε στη Giorgia Meloni και τους Brothers of Italy για την άρνηση της έκτρωσης στο Marche: «Τώρα είναι η ώρα μας να δράσουμε και να βεβαιωθούμε ότι αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν», έγραψε σε στόρι στο Instagram. Τώρα, η ψηφιακή επιχειρηματίας  με τους 27,6 εκατομμύρια followers γίνεται φωνή για την κοινότητα.

View this post on Instagram

A post shared by Sveglia Italia🧠 (@apriteilcervello)

«Κάνε τη φωνή σου να ακουστεί στις 25 Σεπτεμβρίου – Αντιφασιστική, αντιρατσιστική και υποστηρικτική προς την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+»

Στην έκκληση που απηύθυνε, η Φεράνι καλεί τέλος τους Ιταλούς να κινητοποιηθούν και να προσπαθήσουν να πείσουν ο καθένας τουλάχιστον έναν αναποφάσιστο πολίτη να μην ψηφίσει δυνάμεις που χαρακτηρίζονται από ρατσιστικές και ακραίες θέσεις και προσεγγίσεις. Η ανάρτηση συνεχίζει με τη σκέψη ότι υπάρχει ένα «αυξημένο» μίσος «για το θέμα της μετανάστευσης»,  απώλεια  ελπίδας για να δημιουργηθεί νόμος για την ιθαγένεια «για τα πολλά παιδιά και νέους που ζουν στην Ιταλία αλλά έχουν ξένοι γονείς».

View this post on Instagram

A post shared by FEDEZ (@fedez)

«Σκεφτείτε αν κάθε άτομο που ακολουθεί αυτή τη σελίδα έπειθε έστω και ένα άτομο να ψηφίσει και να μην απέχει, θα είχαμε 700 χιλιάδες περισσότερους ψηφοφόρους». Στην περίπτωση της Chiara Ferragni, 27 εκατ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments