Lifestyle

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξεσπάει σε κλάματα με λυγμούς ενώ χορεύει

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξεσπάει σε κλάματα με λυγμούς ενώ χορεύει

Πηγή Φωτογραφίας: promiflash.de- Αρχείου

Άλλη μια κλήση για βοήθεια; Οι θαυμαστές της Britney Spears βρίσκουν νέες ενδείξεις!

Το Instagram της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι το απόλυτο χάος όπως και η προσωπική της ζωή. όλα τα μέσα και οι φανς της πλέον ανησυχούν για εκείνη και την ζωή της.

View this post on Instagram

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Ο λόγος είναι ότι η ποπ σταρ έχει εξομολογηθεί πολλές φορές την φυλάκιση της από την οικογένειά της, στη διάρκεια της 13χρονης υποχρεωτικής κηδεμονίας της, ενώ έχει αντιταχθεί και στον πρώην σύζυγό της, Φέντερλαιν, μετά την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε για εκείνη και τους γιούς της. Μάλιστα  δεν έχουν επαφές ύστερα από τις «άβολες» αναρτήσεις της με γυμνές φωτογραφίες που έχουν γίνει viral. Πριν από λίγο καιρό, ο 15χρονος γιος της, Τζέιντεν, παραχώρησε μία συνέντευξη, όπου ανέφερε, ότι και εκείνος και ο αδερφός του, δεν έχουν επικοινωνία με τη μητέρα τους και δεν θα έχουν «μέχρι να ανακάμψει πνευματικά».

Αυτά και άλλα τόσα έχουν κάνει τη ζωή της Σπίαρς να μοιάζει με ταινία και γι’ αυτό η 40χρονη προσπαθεί να τραβήξει τα βλέμματα αλλού.

View this post on Instagram

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε από το προφίλ της στο Instagram, η Σπίαρς χορεύει το « SOS» της Indila, με πολλή ενέργεια και όπως είπε στους ακόλουθούς της, ήταν μία ιδιαίτερη εμπειρία.

Ο χορός της έφερε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και μέσα σε λίγα λεπτά ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς.

View this post on Instagram

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Ενώ χόρευε, στριφογύριζε και τραγουδούσε τους στίχους του κομματιού, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αλλάζει έκφραση και δεν συγκρατεί τα δάκρυά της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε:

«Έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που έκλαψα στην κάμερα!!! Δεν είναι κατάρρευση μα..ες, είναι μία απελευθέρωση που τη χρειαζόμουν εδώ και πολύ καιρό!!!! Πνευματική εμπειρία σίγουρα!!! Νομίζω ότι πρέπει να το κάνω πιο συχνά!!!».

Λίγες μέρες νωρίτερα, η σταρ προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο διαδίκτυο με ένα υποτιθέμενο μήνυμα στο πρόσωπό της: Οι θαυμαστές της νόμιζαν ότι μπορούσαν να δουν τη λέξη “Call” κάτω από το μάτι της και τους αριθμούς “911” στις βλεφαρίδες της Britney στη selfie , που σημαίνει να καλέσετε την αστυνομία. Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτές τις θεωρίες των θαυμαστών;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments