Lifestyle

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds θα γίνουν γονείς για τέταρτη φορά

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds θα γίνουν γονείς για τέταρτη φορά

Πηγή Φωτογραφίας: InStyle

Η 35χρονη ηθοποιός έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds περιμένουν το τέταρτο παιδί τους με την 35χρονη ηθοποιό να το ανακοινώνει κάνοντας μια σούπερ glamorous εμφάνιση σε εκδήλωση περιοδικού.Η σταρ που έχει αποκτήσει με τον διάσημο σύζυγό της ακόμα τρία παιδιά, την 7χρονη James, την 5χρονη Inez και την 2χρονη Betty, εμφανίστηκε στο Power Women’s Summit του περιοδικού Forbes στη Νέα Υόρκη με φουσκωμένη κοιλίτσα.

View this post on Instagram

A post shared by Layalina (@layalinamag)

Η Lively έκανε την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της από το κόκκινο χαλί φορώντας ένα mini φόρεμα σε χρυσή απόχρωση που είχε συνδυάσει με ένα λευκό φουλάρι, λευκές γόβες, χρυσά κοσμήματα και μια λευκή κορδέλα στα μαλλιά.

Η Lively και ο Reynolds είχαν παντρευτεί το 2012 και όπως έχουν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους προσπαθούν να προσφέρουν στα παιδιά τους μια φυσιολογική παιδική ηλικία παρά το γεγονός ότι και οι δύο είναι σταρ του Hollywood. Όπως είχε πει η ηθοποιός “ο Ryan είχε μια όμορφη, φυσιολογική παιδική ηλικία και θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν την ίδια φυσιολογική ζωή που είχαμε κι εμείς. Δεν θέλουμε να τους κλέψουμε αυτό που είχαμε εμείς, γιατί θα ήμασταν πολύ εγωιστές”.

Όσο για τις δυσκολίες που έχουν εντοπίσει στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τους παπαράτσι: “Θα προτιμούσα να μην χρειάζεται να το αντιμετωπίζω αυτό, αλλά γνωρίζαμε τον τρόπος ζωής που επιλέξαμε, είναι δύσκολο, αλλά είναι τελείως διαφορετικό όταν έχει να κάνει με τα παιδιά σου”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments