Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να διατηρήσετε τις ισορροπίες στο δεσμό σας. Εκφράζετε τα συναισθήματά σας χωρίς όρια και μερικές φορές ίσως υπερβάλλετε. Αυτό όμως πνίγει το ταίρι σας, γιατί νιώθει πως εισβάλετε στον προσωπικό του χώρο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια απόσταση που θα του επιτρέψει έναν βαθμό ανεξαρτησίας. Εξάλλου αυτό είναι κάτι, που θέλετε κι εσείς. Κάντε έγκαιρα σχέδια για το Σαββατοκύριακο, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις μέρες.

ζώδια ταύρος

Θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και θα επιτρέψετε στο έντονο συναίσθημά σας να τονώσει τη σχέση σας. Φυσικά, ό,τι ξεπερνά τα όρια γίνεται κουραστικό ή ενοχλητικό, γι’ αυτό να ελέγχετε τον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματά σας – αλλά και τυχόν παράλογες σκέψεις που ίσως προκύψουν. Την Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε εύκολα και άμεσα, απαλλάσσοντας τον εαυτό σας από ένα τεράστιο βάρος. Αν είστε ελεύθεροι, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ζώδια δίδυμοι

Η αρχή της εβδομάδας θα είναι πολύ θετική, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εκφράσετε τα πλούσια και έντονα συναισθήματά σας. Δείξτε την αγάπη και τη γενναιοδωρία σας στο άλλο σας μισό και αφήστε κάθε τοξική σκέψη έξω από τη σχέση σας. Να είστε επιφυλακτικοί και να περιμένετε μέχρι το Σαββατοκύριακο για να κάνετε τυχόν εξομολογήσεις και βαθιές συζητήσεις.

Αυτή την εβδομάδα, θα βρείτε έναν τρόπο να εκφράσετε τη γενναιοδωρία και την αγάπη σας, κάνοντας τον άνθρωπό σας χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Αν θέλετε να αποφύγετε τυχόν εντάσεις, συγκρατήστε την τάση σας για ανεξαρτησία, ειδικά επειδή έχετε την τάση να την εκφράζετε με παράλογο τρόπο. Το πείσμα σας μπορεί να βοηθάει ορισμένες πτυχές της ζωής σας… όχι όμως τη σχέση σας. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες προσωρινές ενοχλήσεις, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ζώδια λέων

Πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να συγκρατήσετε όλη αυτή την έντονη ενέργεια της καθημερινότητας. Η ένταση είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα και πρέπει να τη διαχειριστείτε διακριτικά και να την αποκλείσετε από τη σχέση σας. Θα βρείτε τον σωστό τρόπο να εκφράσετε την αγάπη σας, ώστε να γίνει το τρυφερό άγγιγμα που θα απαλύνει τον πόνο. Την Κυριακή, εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας και να πάρετε μια βαθιά ανάσα ικανοποίησης και ανακούφισης.

ζώδια παρθένος

Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο, κάνοντας μια ήρεμη συναισθηματική συζήτηση με το ταίρι σας. Μη διστάσετε να του μιλήσετε για τα συναισθήματά σας, γιατί το αποτέλεσμα θα ανταμείψει τόσο εσάς, όσο και το άλλο σας μισό. Αν είστε ελεύθεροι, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Κάθε πρωτοβουλία αυτό το διάστημα, θα σας ανταμείψει. Τα αργά βήματα θα σας βοηθήσουν να περάσετε όμορφα.

ζώδια εβδομάδας 12-18/09 ζυγός Θα χρειαστεί να χαλαρώσετε λιγάκι στα ερωτικά σας, κλείνοντας την πόρτα σε τυχόν τοξικά συναισθήματα ή σκέψεις. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να διατηρήσετε κάποια ισορροπία. Φυσικά δεν είναι κάτι εύκολο… γι’ αυτό είναι απαραίτητο να μιλήσετε άμεσα και ειλικρινά στον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι, η γενική διάθεση δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα, αλλά να ξέρετε πως η Κυριακή θα είναι πολύ σημαντική για να κάνετε ένα πρώτο βήμα. Πάρτε λοιπόν την πρωτοβουλία!

ζώδια σκορπιός

Αξιοποιήστε τις επόμενες μέρες για να μάθετε κάτι. Το υπερβολικό συναίσθημα δεν σας βοηθά να σκεφτείτε λογικά κι αυτό θα επηρεάσει τη σχέση σας. Διατηρήστε τις ισορροπίες όσο μπορείτε και περιμένετε μέχρι την Κυριακή για να κάνετε μια γόνιμη, ανοιχτή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Θα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να τα βάλετε στη θέση τους. Αν ακόμη και τότε δεν μπορείτε να λύσετε τα προβλήματά σας, ίσως πρέπει να σκεφτείτε το μέλλον της σχέσης σας.

ζώδια τοξότης Η εβδομάδα μπορεί να είναι θετική, αν καταφέρετε να κινηθείτε με ειλικρίνεια και ψυχραιμία. Θα βιώσετε έντονο συναίσθημα και πάθος, καθώς και την ανάγκη να έρθετε κοντά στο ταίρι σας και να εκφραστείτε χωρίς ψέματα και δικαιολογίες. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, η πίεση θα είναι έντονη και η συμπεριφορά σας μπορεί να γίνει αλαζονική. Κρατήστε χαμηλό προφίλ, δείξτε λίγη κατανόηση και κάντε μια ουσιαστική συζήτηση για κάθε πτυχή της σχέσης σας.

ζώδια αιγόκερως

Θα περάσετε καλά στα ερωτικά σας, αρκεί να διατηρείτε θετική διάθεση και να ελέγχετε τα περιττά συναισθήματα. Οι πλανητικές επιρροές σας κάνουν πεισματάρηδες και άτακτους.. κι’ αυτό να το έχετε κατά νου, αν θέλετε να ελέγξετε αυτές τις αντιδράσεις. Έτσι, θα προστατεύσετε τη σχέση σας από τις δυσκολίες. Αν είστε ελεύθεροι, αφιερώστε χρόνο για να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας.

ζώδια εβδομάδας 12-18/09 υδροχόος Η ερωτική σας ζωή είναι σε καλό σημείο και θα έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε τον άνθρωπό σας κάνοντας μια ουσιαστική συζήτηση μαζί του. Η αρχή της εβδομάδας προσφέρει την ευκαιρία για καλή επικοινωνία – όπως και το τέλος της. Στα μέσα της εβδομάδας πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε τυχόν ακρότητες. Με μια ευγενική και συγκρατημένη στάση μπορείτε να κάνετε τη ατμόσφαιρα στο δεσμό σας, πιο ζεστή και συναισθηματική.

ζώδια ιχθύες

Θα μπορέσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας, κάνοντας μικρά βήματα. Όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά επικοινωνείτε με τον/την σύντροφό σας και πώς αντιμετωπίζετε μαζί, τις έντονες δυσκολίες. Αυτή την εβδομάδα, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, γιατί οι αρνητικές επιρροές θα είναι έντονες. Όσο πιο συγκρατημένοι και άμεσοι είστε, τόσο το καλύτερο για εσάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments