Διεθνή

Βρετανία: Τρόλαραν τον βασιλιά Κάρολο με ένα στιλό [vid]

Βρετανία: Τρόλαραν τον βασιλιά Κάρολο με ένα στιλό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters/DailyMail

Το τρολάρισμα στον βασιλιά έγινε μετά από σειρά βίντεο, που έδειχναν τις "μάχες" του με στιλό κατά την άσκηση των καθηκόντων του

Νέο βίντεο με πρωταγωνιστή τον βασιλιά Κάρολο κι ένα…στιλό κάνει ξανά τον γύρο του κόσμου…αυτή τη φορά η αντίδρασή του είναι άκρως χιουμοριστική!

«Για κάθε περίπτωση» φώναξε ο “καλοθελητής” δίνοντας στον νέο Βρετανό μονάρχη ένα στιλό,κατά τη συνάντησή του με πλήθος κόσμου στο Κάρντιφ, προκαλώντας αρχικά την έκπληξή του κι στη συνέχεια γέλια, με τους “μάρτυρες” της σκηνής να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Το τρολάρισμα στον βασιλιά έγινε μετά από σειρά βίντεο, που έδειχναν τις “μάχες” του με στιλό κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Δείτε το τρολάρισμα

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική συνοδός, έφτασαν χθες στην Ουαλία στην πρώτη τους επίσκεψη μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Το βασιλικό ζεύγος πήγε στον καθεδρικό ναό του Llandaff για να παρακολουθήσει μια λειτουργία προσευχής και προβληματισμού για την αείμνηστη μητέρα του και τον μακροβιότερο αρχηγό του κράτους της Βρετανίας.

Ωστόσο, ο Βασιλιάς ήρθε προετοιμασμένος με το δικό του στυλό και κινηματογραφήθηκε να υπογράφει ήρεμα το χαρτί στον καθεδρικό ναό .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments