Lifestyle

Έρωτας Φυγάς: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια στη νέα καθηλωτική σειρά

Έρωτας Φυγάς: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια στη νέα καθηλωτική σειρά

Πηγή Φωτογραφίας: Sportime

Όλες οι εξελίξεις της πρώτης εβδομάδας της σειράς "Έρωτας Φυγάς"

Ο “Έρωτας Φυγάς” κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 17:45 στο OPEN και μας ταξιδεύει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που προσπαθεί να ξεπεράσει τα… σκοτάδια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Strakas (@nikostrx)

Πρόκειται για μία δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου και του Παναγιώτη Πορτοκαλάκη. Η διασκευή του σεναρίου είναι της Ρένας Ρίγγα και η επιμέλειά του, του Δημήτρη Αποστόλου.

Ο “Έρωτας Φυγάς” έρχεται με ένα δυνατό καστ πρωταγωνιστών, το οποίο δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα. Οι ήρωές μας, βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο.

Έχουμε να κάνουμε με μία αγνή ερωτική ιστορία. Μία αγάπη βαθιά, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και τη θύελλα του καταδικασμένου, φτάνει να παραβιάσει κανόνες που ισοπεδώνουν τις σχέσεις. Ας δούμε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:45

H Αλεξάνδρα (Ντάνη Γιαννακοπούλου) είναι μοδίστρα και ζει με τον ετεροθαλή αδελφό της και τη γυναίκα του. Είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο (Σταύρος Σβήγκος) που δουλεύει σ’ ένα συνεργείο αυτοκινήτων και σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Ο αδελφός της έχει πάθος με τα χαρτιά και χρωστάει παντού. Γι’ αυτόν τον λόγο εμπλέκει την Αλεξάνδρα με έναν άνθρωπο του υποκόσμου, με σκοπό να ξεπληρώσει τα χρέη του και να σώσει τη ζωή του.

Όταν το ανακαλύπτει ο Μάρκος, φτάνει στο έγκλημα για χάρη της αγαπημένης του. Με τη βοήθεια του αφεντικού του αποφασίζει να το σκάσει από την Αθήνα, όταν το μαθαίνει όμως η Αλεξάνδρα, τον ακολουθεί και αυτή. Και οι δύο γίνονται φυγάδες και φτάνουν άγνωστοι σε ένα μέρος που τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments