Lifestyle

«Προσεύχομαι να μην πεθάνω πρώτη» – Συγκινεί η μητέρα της Ασπασίας που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της

«Προσεύχομαι να μην πεθάνω πρώτη» – Συγκινεί η μητέρα της Ασπασίας που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της

Πηγή Φωτογραφίας: Singleparent.gr- Facebook-Σπυριδούλα Φατούρου

Η Ασπασία που έχει διαγνωστεί με 99% αναπηρία εξακολουθεί να δίνει τη μάχη της, έχοντας φύλακα – άγγελο στο πλευρό της την μητέρα της, Σπυριδούλα Φατούρου.

Έχουν περάσει εννιά χρόνια από το φριχτό περιστατικό, όπου η Ασπασία Μπόγρη δέχτηκε δύο πυροβολισμούς από τον πατέρα της.

Η Ασπασία Μπόγρη νοσηλεύτηκε πέντε μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 3,5 χρόνια στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. Η Ασπασία που έχει διαγνωστεί με 99% αναπηρία εξακολουθεί να δίνει τη μάχη της, έχοντας φύλακα – άγγελο στο πλευρό της την μητέρα της, Σπυριδούλα Φατούρου.

Τι δηλώνει η μητέρα της Ασπασίας

«Ό,τι καινούργιο θέλει χρόνο για να το συνηθίσεις. Δεν είναι εύκολη απόφαση. Όσο παράξενο και αν φαίνεται, 3,5 χρόνια που η Ασπασία έμεινε στο Κέντρο Αποκατάστασης είχε κάνει όλο τον κόσμο φίλους της. Ήταν το σπίτι της. Αυτή η αλλαγή έχει ταράξει τα νερά, αλλά ήταν απαραίτητη για την κοινωνικοποίησή της. Είχαμε πάθει ιδρυματοποίηση, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θα κάνω το παιδί μου… Κωσταλέξι. Θέλουμε να φαινόμαστε και να νιώθουμε φυσιολογικοί άνθρωποι» είχε δηλώσει η μητέρα της στο «Έθνος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments