Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Να ζητήσει συγγνώμη για τον Έβρο ο Τσίπρας

Θεοδωρικάκος: Να ζητήσει συγγνώμη για τον Έβρο ο Τσίπρας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στα σύνορά μας στον Έβρο

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στα σύνορά μας στον Έβρο – με την εργαλειοποίηση δυστυχισμένων ανθρώπων – και την συνεχιζόμενη “άρνηση” του κ. Τσίπρα να ζητήσει συγγνώμη για τα όσα ισχυρίστηκε στην υπόθεση των 38 παράτυπων μεταναστών.

Υπογράμμισε πως ο κ. Τσίπρας, στη χθεσινή του ομιλία από το βήμα της ΔΕΘ, δεν βρήκε ούτε μία λέξη να πει για την τουρκική προκλητικότητα και απάντησε στα ερωτήματα των δημοσιογράφων για τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκίνησε τη συνέντευξή του από την τραγική επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα μιλώντας στο OPEN.

Θωρακισμένος ο Έβρος με το σχέδιο «Ακρίτας»

Η πίεση στον Έβρο έχει πολλαπλασιαστεί. Είναι αντίστοιχη του Μαρτίου του 2020. Από την αρχή του χρόνου έχουν επιχειρήσει να μπουν πάνω από 150.000 παράνομοι μετανάστες από τον Έβρο και μόνο τον μήνα Αύγουστο ο αριθμός αυτός ήταν πάνω από 40.000. Είναι εκεί οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας που έχουν τη βασική ευθύνη μαζί με τον στρατό μαζί, μαζί με τους Εβρίτες, και υλοποιούν όλοι μαζί το Σχέδιο «Ακρίτας», δεν επιτρέπουν σε κανέναν να περάσει παράνομα τα σύνορα μας.

Είμαστε σε εγρήγορση και επιφυλακή. Τα σύνορα στον Έβρο είναι απροσπέλαστα και έτσι θα συνεχίσουν να είναι. Εάν συμβεί μαζική προσπάθεια από συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν εναλλακτικά σχέδια της Ελληνικής Αστυνομίας και είμαστε απόλυτα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή. Δεν είναι στα λόγια και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο κύριος Ερντογάν και ο κύριος Σοϊλού και άπαντες στην Τουρκία. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι οι Έλληνες: είμαστε απολύτως ενωμένοι και αποφασισμένοι να προασπίσουμε τα σύνορά μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments