Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Φθινοπωρινό 24ωρο – Πού αναμένονται βροχές

Σάκης Αρναούτογλου: Φθινοπωρινό 24ωρο – Πού αναμένονται βροχές

Πηγή Φωτογραφίας: sceenshot

Σάκης Αρναούτογλου: Φθινοπωρινό 24ωρο - Πού αναμένονται βροχές

Σε φθινοπωρινούς ρυθμούς θα κινηθεί ο καιρός το επόμενος 24ωρο με συννεφιές σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας που είναι πιθανό να δώσουν ασθενή τοπική βροχή.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου, πιο έντονες θα είναι οι βροχές  από τη νότια Χαλκιδική μέχρι και την ανατολική Μαγνησία, σε περιοχές του βορειοδυτικού Αιγαίου και στις Σποράδες. Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα γίνει πιο βαρύς με βροχές να εκδηλώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρες.

Η Αττική θα έχει συννεφιά η οποία κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνει πιο πυκνή και προς το απόγευμα θα ξεκινήσουν κάποιες τοπικές βροχές, πιο αξιόλογες στις βορειοδυτικές περιοχές του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν με διάφορες διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι στους 19 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία θα έχουν σύννεφα κατά τόπους αυξημένα τα οποία θα δίνουν σχετικά γρήγορα κάποιες τοπικές βροχές στα νότια τμήματα της Χαλκιδικής. Οι βροχές θα γίνουν περισσότερες προς αργά το μεσημέρι κυρίως στην περιοχή της Χαλκιδικής και στα πιο κεντρικά και ανατολικά τμήματα της περιφέρειας. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί στα 3 με 4, τοπικά έως και 5 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 15 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρνούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments