Lifestyle

Anne Heche: Ο έρωτας όπως τον έζησε με την Ellen DeGeneres αποκαλύπτεται στη βιογραφία της

Anne Heche: Ο έρωτας όπως τον έζησε με την Ellen DeGeneres αποκαλύπτεται στη βιογραφία της

Πηγή Φωτογραφίας: 24hoursworld

Πριν πεθάνει είχε γράψει όλες τις λεπτομέρειες για τη σχέση της με τη διάσημη παρουσιάστρια.

Πριν τον θάνατο της στα 53 της χρόνια, η Anne Heche ετοιμαζόταν να εκδώσει την αυτοβιογραφία της με τις εμπειρίες της από το Hollywood αλλά και την πολυσυζητημένη σχέση της με τη διάσημη παρουσιάστρια, Ellen DeGeneres, στα τέλη των 90s.

View this post on Instagram

A post shared by Titanium Magazine (@titaniummagazineofficiall)

Η ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή στις 11 Αυγούστου μετά από τροχαίο που είχε στο Λος Άντζελες, περιγράφει στο βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο με τίτλο ‘Call Me Anne’, την αρνητική και ρατσιστική κριτική που αντιμετώπισε όταν μαθεύτηκε ότι έχει δεσμό με την παρουσιάστρια.

“Μου έβαλαν την ταμπέλα της ‘αισχρής’ επειδή ερωτεύτηκα μια γυναίκα. Δεν είχα σχέση με γυναίκα ξανά πριν αρχίσω να βγαίνω με την Ellen’ γράφει εξηγώντας πως ένιωθε μια αβεβαιότητα εκείνη την εποχή για το εάν αυτοπροσδιορίζεται ως ετεροφυλόφιλη ή ομοφυλόφιλη.

View this post on Instagram

A post shared by toofab (@toofabnews)

“Δεν αυτοπροσδιοριζόμουν ως ομοφυλόφιλη. Απλά ερωτεύτηκα. Ήταν για μένα τόσο περίεργο όσο και για τους άλλους. Δεν υπήρχαν λέξεις για να περιγράψω το πως ένιωθα” ανέφερε τονίζοντας πως ένιωθε περισσότερο ως “εξωγήινος. Πώς, γιατί και πως ερωτεύτηκε έναν άνθρωπο ανεξαρτήτως του φύλου του, θα ήθελα να το απαντήσω αν με ρωτούσαν, αλλά κανείς δεν το έκανε. Είμαι χαρούμενη που μπόρεσα να σας το πω σε αυτό το βιβλίο”.

Εκτός από τη σχέση της με την DeGeneres, η Heche είχε γράψει στην αυτοβιογραφία της και για τo πώς ήταν να έχει ως μέντορα τον Harrison Ford αλλά και ιστορίες της με σταρ του Hollywood όπως οι Alec Baldwin, Oliver Stone και Ivan Reitman.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments